Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ziedugravas, atpūtas bāze

Ziedugravas, atpūtas bāze

Ziedugravas, Vecstāmeriena, Stāmerienas pagasts, Gulbenes novads, Latvija, LV-4406
(+371) 29123416
Juridiskais nosaukums : VECSALENIEKI, SIA
Reģistrācijas numurs : 44601000055
Juridiskā adrese : "Vecsalenieki", Stāmerienas pagasts, Gulbenes novads, LV-4406
Banka : AS "Citadele Banka" PARXLV22
Konta numurs : LV15PARX0007283960001
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Laipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutobraukšana ledus trasee DIMANTOS 2014g. . (Pasākumu organizēšana) Skatīt vairākSporta spēles līdz 1000 cilvēkiem. (Vieta sporta pasākumiem) Skatīt vairākKāzām zāle līdz 100 cilvēkiem. (Vietas kāzu svinībām) Skatīt vairākAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairāk   12 cilvēkiem (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairāk   20 cilvēkiem (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairāk   100 cilvēkiem (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairāk      Kamīnzāle    Kempinga mājiņas Skatīt vairāk      2 vietīga (Kempinga mājiņas)       4 vietīga (Kempinga mājiņas)    Naktsmītnes5.69 - 17.07 € Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Telpas atpūtai un viesībām Skatīt vairāk   Virtuve Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Velosipēdu noma    Sporta spēļu laukumi Skatīt vairāk      Futbola laukumi       Volejbols    Peldvietas Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Divas nojumes (Piknika vietas) Skatīt vairāk      Grilli~ 7.11 € Skatīt vairāk   Kemperu stāvlaukums~ 10 € Skatīt vairāk      Treileru pieslēgums Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Ūdens velosipēdu noma Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Makšķerēšana Autostāvvietas Tūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 73195
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1994844


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri