Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kombucha, restorāns

Kombucha, restorāns

Lāčplēša iela 52 - 54, Rīga, Latvija
(+371) 67704903
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

No visa tā, kas Jums pieder - ko Jūs vērtejiet visaugstāk?!

Mēs visaugstāk vērtējam veselību, jo bez tās nav iespējams kvalitatīvi strādāt un vel jo mazāk baudīt atpūtu ar sev tuvajiem cilvēkiem. Viena no labsajūtas un skaistuma pamatlietām ir veselīgs un pilnvērtīgs uzturs.

Mēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām!

Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.

Iespējams rezervēt galdiņus īpašiem pasākumiem, romantiskām vakariņām vai vienkārši pasēdēšanai draugu lokā...

Mēs esam, lai rūpētos par jūsu labsajūtu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairāk   Brokastis Skatīt vairāk   Pusdienas Skatīt vairāk   Vakariņas Skatīt vairāk   Ēdieni Skatīt vairāk      Otrie ēdieni       Siltie ēdieni       Aukstie ēdieni       Jūras veltes          Zivju ēdieni       Veģetārie ēdieni       Zupas Skatīt vairāk      Gaļas ēdieni          Cūkgaļas ēdieni          Liellopa gaļas ēdieni          Vistas gaļas ēdieni          Meža veltes       Salāti       Uzkodas       Deserti Ēdināšanas pakalpojumi Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākDzērieni    Vīni    Karstie dzērieni    Bezalkoholiskie dzērieni    Sulas, nektāri
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 33696
Meklēšanas rezultātos parādīts : 454996


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Visi banneri