Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
JS WoodMagic , kokapstrāde

JS WoodMagic , kokapstrāde

Bumbieri, Burtnieku pagasts, Valmieras novads, Latvija
(+371) 29435383
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Piedāvāju dažādus lāzergravēšanas un CNC frēzēšanas, gravēšanas, griešanas pakalpojumus kokā.

Fotogrāfiju gravēšana kokā, suvenīru, oriģinālu dāvanu izgatavošana.

Aksesuāri kāzām (zīmogi, medaljoni amatiem u.c.)

Koka, detaļu izgatavošana.

Māju nosaukumu frēzēšana.

Ledusskapju magnēti.

Koka spēļu un rotaļlietu izgatavošana.

Katrs darbiņš tiek izpildīts individuāli konkrētam klientam, ņemot vērā gan vajadzīgos izmērus, gan apstrādes nianses, gan materiāla izvēli. Katrs pasūtījums tiek individuāli apspriests ar klientu pirms darba sākšanas. Priecāšos par sadarbību.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKoka izstrādājumi Skatīt vairākPreces bērniem    Rotaļlietas       Bērnu attīstošās rotaļlietas, spēles       Leļļu rati       Leļļu mājas       Leļļu gultiņas       Leļļu šūpulīši       Puzles Suvenīri    Koka suvenīri       Magnētiņi       Pogas Lāzergravēšana, lāzergravēšanas pakalpojumi    Gravēšana kokā    Fotogrāfiju gravēšana kokā    Zīmējumu gravēšana    Burtu gravēšana    Koka uzraksti Skatīt vairākKoka izstrādājumi dārzam    Atkritumu urnas    Putnu būri, barotavas    Smilšu kastes Trauki, virtuves piederumi    Koka trauki    Maizes kastes    Mīklas ruļļi Skatīt vairāk   Kastītes suši gatavošanai    Gaļas dēlīši    Piestas Kastes un kastītes Skatīt vairāk   Mantu kastes    Kastes piederumiem un instrumentiem Kāzu aksesuāri Skatīt vairāk   Koka medaļas Kokapstrāde Lāzergriešana Koka virpojumi Fotogrāfiju gravēšana plastmasā Koka virpošanas pakalpojumi Skatīt vairākKoka svečturi Masāžas rullīši
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31234
Meklēšanas rezultātos parādīts : 787588

Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Visi banneri