Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
K-masti.lv, SIA

K-masti.lv, SIA

Ogres novads, Latvija, LV-5044
(+371) 28373728
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Labs karoga masts kalpos ilgi,tas priecēs Jūsu acis, tas izdaiļos Jūsu mājas ainavu...

Ja vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!

Veicam arī mastu piegādi un uzstādīšanu. Uzstādam ne tikai Rīgā/pierīgā, bet izbraucam pa visu Latvijas teritoriju.
Vēršam uzmanību, ka uzstādīšanai vispirms ir jāveic pamatnes sagatavošanas - betonēšanas darbi, un tikai pēc tam tiek uzstādīts pats karoga masts.
Veicam arī mastu apkalpošanu - pacēlājmehānismu remontēšanu un nomaiņu.

Stikla šķiedras karoga masti

Stikla šķiedra ir ļoti izturīgs un elastīgs materiāls, bet stikla šķiedras karoga masti izceļās ar savām īpašībām.

  • ļoti viegls materiāls un ļoti viegli karoga masti – vieglāk transportēt, vieglāk uzstādīt un ikdienā veikt karoga masta apkopi, ir nepieciešama vienkāršāka pamatne.
  • ļoti izturīgs un elastīgs – 12m karoga mastu var saliekt pat līdz 90 grādu leņķim un tas nelūzīs un nedeformēsies
  • ļoti ērti ekspluatācijā – karoga masts ir krāsots ar glancētu krāsu, kas atgrūž netīrumus un viegli kopjams.

Alumīnija karoga masti

Anodēta alumīnija karogu masti ir saliekami un viegli – tos ir ērti transportēt un uzstādīt. Tie ir eleganti skaisti, pulēti, spīdīgi un neapsūbē.
Tos ir iespējams nokrāsot jebkurā krāsā atbilstoši Jūsu izvēlētajam RAL tonim.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarogu masti Skatīt vairāk   Alumīnija karoga masti Skatīt vairāk   Stikla šķiedras karoga masti Skatīt vairākKarogu mastu uzstādīšana Skatīt vairāk   Karogu mastu pamatnes betonešanas darbi Skatīt vairākKarogi Skatīt vairākReklāmas karogi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6432
Meklēšanas rezultātos parādīts : 9702


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Visi banneri