Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
KUPRE, UAB

KUPRE, UAB

Rygos gatvė 48 - 31, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-05272
(+370) 52631125 - офис
(+370) 65266971 - мобильный
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

UAB KUPRĖ Lietuvas tirgū darbojas kopš 2001. gada un ir viens no uzticamākajiem sildelementu piegādātājiem.

Mūsu produkti aptver daudzas darbības jomas:

- rūpnieciskos sildelementus izmanto pārtikas, elektriskās apkures, saldēšanas un citās tehnoloģiskajās ierīcēs.

sadzīves sildelementi tiek izmantoti veļasmašīnās, elektriskajās plītīs, grilos un cepeškrāsnīs, ūdens sildītājos, tējkannās, eļļas radiatoros un citās sadzīves ierīcēs.

Pārdodam sildelementus (TENUS) gan fiziskām, gan juridiskām personām. Pārdošana tiek veikta gan vairumtirdzniecībā, gan mazumtirdzniecībā.

Varam piegādāt dažādu jaudu, izmēru un pieslēguma veidu sildelementus pēc klienta individuālajām prasībām (rasējumiem).

Mēs varam piedāvāt arī īpašam nolūkam paredzētus sildelementus:

Sprādzienbīstamām vidēm;

Dzelzceļa vārpstu apsildīšanai.

Mēs tieši pārstāvam ražotājus Baltijas valstīs un varam piedāvāt plašu kvalitatīvu produktu klāstu par pievilcīgām cenām.

Visiem produktiem ir 12 līdz 36 mēnešu garantija.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresElektriskās apkures sistēmas    Infrasarkano staru sildītāji    Temperatūras sensori, regulātori, piederumi    Sildelementi, teni30 € Skatīt vairāk   Apkures iekārtu automātika Solārās sistēmas, saules enerģija    Saules paneļi    Strāvas pārveidotāji, invertori saules paneļiem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6405
Meklēšanas rezultātos parādīts : 6895


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Visi banneri