KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Valteri, Gasthaus

Valteri, Gasthaus

Padomi, Aizkraukles pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5102
(+371) 26182772
(+371) 26161062
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Valteri ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, draugu vai darba biedru kompānijām. Viesu namā, kas atrodas pašā Daugavas krastā, labi jutīsies pat 100 cilvēku lielas kompānijas, sporta spēlēm teritorija līdz 500 cilvēkiem. Šeit jūs varat atpūsties, baudot lauku mieru, dabu un Daugavas ūdeņus, sarīkot nelielas svinības vai veselības stiprināšanas kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā. Šī ir piemērota vieta arī kāzu svinībām vai darba semināriem, nometnēm un sporta spēlēm.

Viesu nams piemērots mierīgai atpūtai nelielā draugu kompānijā, atraktīviem pasākumiem, nopietniem semināriem (līdz 70 pers.). Saldam miegam piedāvājam labiekārtotus numuriņus un papildu vietas uz matračiem (kopumā 35 guļvietas), vasaras periodā 50 guļvietas.

Šeit varēsiet priecāties par uguns liesmu kamīnā, dziedāt karaoki, spēlēt biljardu vai skatīties TV un video. Intīmākai gaisotnei varēsiet izmantot atpūtas telpu viesu namā un lapenīti vai šūpoles Daugavas krastā. Bērnu priekam esam izveidojuši spēļu laukumu.

Mūsu virtuvē jums ir iespēja pagatavot mielastu gan sev, gan saviem viesiem. Iepriekš vienojoties, klājam arī svētku galdus. Valteri ir nams ar dvēseli. Katra lieta šeit ir koktēlnieka izsapņota un izlolota, veidojot guļbaļķu namam īpašu auru. Brauciet ciemos un pārliecinieties paši! Gaidīsim!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft mehr Details   Gasthäuser in Lettland mehr Details   Doppelzimmer    Zimmer für 3 Personen    Traileranschluss    Zeltplätze Bankettsäle mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsSaunas    Beheizte Wanne mehr Details   Schwimmbäder Erholung in der Natur mehr Details   Erholung am Duagva mehr Details   Piknikplätze mehr DetailsAktive Unterhaltung mehr Details   Verleih der Boote mehr Details   Katamaran-Vermietung, Verleih    Biljards    Platz für Sportveranstaltungenvon 500 € mehr DetailsSehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 90948
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1735158

Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Miedziņš, einkaufen
Miedziņš, einkaufenViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Arre, Metallbearbeitung
Arre, MetallbearbeitungARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Saullēkti ozolos, Gasthaus
Saullēkti ozolos, GasthausViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Baltic Media, Übersetzungen
Baltic Media, ÜbersetzungenÜbersetzungsbüro Baltic Media Ltd. ist das führende Sprachdienstleistungsunternehmen in Nordeuropa. Es bietet Übersetzungs- und Lokalisierungsdienste sowie Sprachschulungsdienste an. Übersetzungen aus und ins Schwedische, Finnische, Dänische, Isländische, Norwegische, Färöische, Deutsche, Englische, Polnische, Russische, Lettische, Litauische und Estnische.
Visi banneri