Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
latvaslini, veikals

latvaslini, veikals

Pils iela 22, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 20025054
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Uzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā. Latvaslini par savu vērtību izvirzījusi ilgtspējīgu produktu radīšanu mūsdienu dzīves telpai, jo katram produktam cenšamies uzturēt iespējami augstāko kvalitāti gan izskata, gan funkcionalitātes ziņā.

Gultas veļas komplekti darināti no augstas kvalitātes lina auduma un Latvijā austām lina mežģīnēm vai lina/kokvilnas tautiskām lentām. Veidojot gultasveļu dizainu, ir domāts arī par to, lai raizes nesagādātu spilvena vai segas izslīdēšana no gultasveļas, tādēļ aizdares vietās iestrādāti tikai dabiskā materiāla pogas, piedāvājumā ir mūsu Latvijas brieža raga pogas vai koka pogas, kā arī platās lina auduma lentas un šaurās lina auduma saitītes vai šaurās 1cm platas lina/kokvilnas tautiskās lentas. Spilveni un segas ar 100% vilnas kārsuma pildījumu ir no Latvijā audzētajām aitām.

JAUNUMS 2023.gadā! Mazgātā lina auduma gultas veļas komplekti un lina spilvendrānas ar vienu pusi apdrukātā trikotāža no Latvijas uzņēmuma Cotton-store dizainētiem audumiem un otra puse no mazgātā lina auduma. Gultas veļa ir šūta no mazgātā lina auduma (biezāks), kas ir maigāks un ādai patīkamāks. Mazgātā lina auduma blīvums ir 240 g/m2. Pateicoties šim vidēja cietības auduma blīvumam, gultas veļu lietojot un pēc tās mazgāšanas paliek nemainīga kvalitāte pret nodilumu.

Produkcijas klāsts ir no mazuļa pirmajām dzīves dienām līdz vecāka gadagājuma paaudzei.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLina izstrādājumi    Lins, lina audumi    Lina gultas veļa       Lina segas pārvalki       Lina palagi       Lina spilvendrānas    Lina pirtslietas       Lina pirts svārki       Lina pirts dvieļi       Lina pirts cepures    Tekstila izstrādājumi       Lina dvieļi       Lina priekšauti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4844
Meklēšanas rezultātos parādīts : 16058


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Visi banneri