Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Krauklīši, viesu nams

Krauklīši, viesu nams

Krauklīši, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 26003322
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Piedāvājam jauku un patīkamu atpūtu 20 km no Rīgas – vieta Tīnūži. No veikala Krustceles 1 km līdz Tūrkalnes pagriezienam , nogriežamies uz Tūrkalnes ceļa un tad pēc 2 km un pagrieziens pa labi un labajā pusē redzam koka sētu, dīķi un viesu namu Krauklīši, kas veiksmīgi ir iesācis darbu šogad un kur vienmēr tiks aicināti klusuma un miera meklētājus, ģimenes svētku svinētājus, pirts cienītājus un jautras kompānijas. Krauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā, kurš tika taisīts pāris gadus atpakaļ un ir ar zivīm bagāts. Ir pieejama arī ugunskura un telts vietas. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, lāzeru gaismas, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa gan dejām, gan arī banketu un citu saviesīgu pasākumu svinēšanai līdz 50 cilvēkiem. Ja ir vēlme var vienkārši pasēdēt pie kamīna un izjust ūdens pīpes dūmu priekus. Protams, neaizmirsīsim pašu pirti, kas ir iekārtota tā, lai varētu izmantot gan dīķa atvēsinošo ūdeni, gan arī ledaino pazemes dzīļu ūdeni no ūdens baļļas. 2. stāvā piedāvājam guļvietas 30 personām, kā arī dušas un tualetes. Vēlā vakarā vai agrā rīta patīkami var pavērties pa logu vai iziet uz balkona un pavērot apkārtējo vidi. Un neaizmirsīsim, ka ir iespēja atstāt mūsu pienākumos galda klāšanu, kas pasākumos nebūt nav vismazākais notikums. Gaidīsim Jūs ciemos !! P.S. Pirms braucat skatīties lūdzam sazināties pa kontaktālruni.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Telšu vietas Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   SPA hidromasāžas baseini Skatīt vairākMakšķerēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 125974
Meklēšanas rezultātos parādīts : 984923


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulings, biljards, restorāns un bārs. Toss Boulinga halle aicina jūs jauki pavadīt nedēļas nogali. Vieta sporta pasākumu, svinību un banketu rīkošanai.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Visi banneri