Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žagarkalns, kempings

Žagarkalns, kempings

Mūrlejas iela 12, Cēsis, Cēsu novads, Latvija
(+371) 26266266
Pirmdiena08:00 - 20:00
Otrdiena08:00 - 20:00
Trešdiena08:00 - 20:00
Ceturdiena08:00 - 20:00
Piektdiena08:00 - 20:00
Sestdiena08:00 - 20:00
Svētdiena08:00 - 20:00
Apraksts

KEMPINGA UN LAIVU BĀZES „ŽAGARKALNS” ATPŪTAS PIEDĀVĀJUMS

Apmeklētāju rīcībā ir dažāda veida ūdens transports lieliskai atpūtai uz ūdens. Kempinga teritorijā Gaujas krastā piedāvājam pastaigas pa Cīrulīšu dabas takām, orientēšanos, smilšu volejbola, futbola laukumus, telšu un treileru vietas.

LAIVAS

Žagarkalna laivu noma piedāvā plašu klāstu ar peldlīdzekļiem jūsu atpūtai.

Piedāvājam iznomāt kanoe laivas, kajakus, gumijas laivas, upes katamarānus, kā arī SUP dēļus. Vairāk

PLOSTI

Mierīgam un drošam braucienam pa Gauju lielākā kompānijā mēs piedāvājam plostus ar cietu finiera klāju uz plastmasas pontoniem. Vairāk

SUP

Saīsinājums “SUP” nozīmē “stand up paddle boarding”. Tas ir kā liels sērfa dēlis, kuru stāvot kājās dzen uz priekšu ar aira palīdzību. Tas ir viegli. Uz SUPa var vizināties pa upi, jūru vai ezeru, sauļoties, ķert viļņus, nodarboties ar jogu, makšķerēt. Pieejami gan cietā, gan piepūšamā klāja SUP dēļi. Vairāk

KEMPINGS

Pēc aktivitātēm piedāvājam grupai nakšņot kempingā, kurš ir labiekārtots un piedāvā arī piknika vietas, smilšu volejbola un futbola laukumus. Jūsu grupai tiek atvēlēta noteikt vieta kempingā, kura atrodas nostāk no pārējiem kempinga viesiem. Vairāk

KOMBINĒTIE ATPŪTAS PIEDĀVĀJUMI

Esam sagatavojuši vairākus piedāvājumus, kombinējot dažādas aktivitātes vienas un divu dienu atpūtai. Vairāk

SKOLĒNU GRUPAS

Īpaši piedāvājumi skolēnu grupām: laivu un plostu braucieni pa Latvijas skaistāko upi - Gauju. Velo braucieni un pārgājieni GNP teritorijā un apkaimē. Sporta spēles, orientēšanās, kā arī saliedēšanas pasākumi, apmācības uz SUP dēļiem, un cita veida pasākumi. Vairāk

Sīkāka informācija www.zagarkalns.lv vai zvanot pa info tālruni: (+371)26266266

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas    Piknika vietas    Laivu noma, īre       Gumijas laivas       Kanoe laivu noma, īre Naktsmītnes    Telšu vietas    Treileru pieslēgums    Kempingi Sporta un tūrisma inventāra noma    Katamarānu noma, īre    Velosipēdu noma    Plostu noma Peldvietas Velomaršruti Vasaras nometnes Ūdenstūrisms    Laivu piestātnes    Ūdenstūrisma maršruti Atpūta pie Gaujas Piedzīvojumu maršrutu organizēšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAktīvā atpūta Brīvdienu mājas Laivas Plostu noma Velosipēdi Dzīvojamie vagoni Tūristu grupu uzņemšana Ekskursijas skolēniem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 94335
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1933472

Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Visi banneri