Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
4 Vēji, krodziņš

4 Vēji, krodziņš

4 Vēji, Pienava, Džūkstes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3147
(+371) 26656167
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Ceļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.

Piedāvājam plašu ēdienkarti ar interesantiem ēdieniem, aicinām nobaudīt mūsu firmas ēdienu : Karbonādi „4 vēju” gaumē. Mūsu viesi jau iecienījuši pašu gatavotos cepelīnus ar garšīgo mērcīti.

Ēdienu gatavojam speciāli katram klientam pēc pasūtījuma veikšanas, mūsu čaklie pavāri pagatavos ēdienu tieši Jums. Speciālu ēdienkarti piedāvājam mazajiem apmeklētājiem, kā arī spēļu galdu, kur pavadīt laiku ar attīstošām rotaļlietām, laukā bērnus iepriecinās šūpoles un slidkalniņš.

Atbrauciet un pavadiet laiku kopā ar ģimeni vai draugu pulkā, malkojot karstos dzērienus uzspēlējiet galda spēles no mūsu spēļu plaukta – domino, monopols, šahs u.c. Piedāvājam arī dažādu svinību un ballīšu organizēšanu, mūsu telpās varēsim uzņemt līdz 50 cilvēkiem.

Mūsu pavāri tiešu Jūsu vēlmēm sagatavos visgaršīgākos ēdienus. Uzklāsim galdu arī Jūsu izvēlētajās telpās un sagatavosim cienastu līdzņemšanai. Pēc Jūsu pasūtījuma sagatavosim kompleksās pusdienas. Rudens un ziemas brīvdienu vakaros piedāvāsim dzīvās mūzikas vakarus.

Atbrauciet un nobaudiet mūsu viesmīlību!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKrodziņš Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairāk   Ēdināšanas pakalpojumi    Siltie ēdieni Skatīt vairāk      Gaļas ēdieni Skatīt vairāk         Cepelīni          Pikantās karbonādes       Soļanka       Pankūkas    Deserti       Cepti banāni    Latviešu virtuve    Bērnu ēdienkarte    Ēdienu piegāde Bāri Skatīt vairāk   Izlejamais alus    Karstie dzērieni Banketi    Galdu klāšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām    Banketu apkalpošana Pusdienas    Kompleksās pusdienas Pasākumu organizēšana    Dzīvā mūzika Atpūtas vietas    Bērnu rotaļu laukumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 43356
Meklēšanas rezultātos parādīts : 925690


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Mare, viesnīca
Mare, viesnīcaViesnīca Mare, 500m līdz jūrai, telpas semināriem, konferencēm, pirts, kamīnzāle, TV, internets, izbraucieni ar zvejas laivām, peintbols, pļavu golfs, izjādes ar zirgiem, ekskursijas, gida pakalpojumi.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Žuvėdra, viesnīca, restorāns
Žuvėdra, viesnīca, restorānsViesnīcā ir 10 numuri, konferenču zāle ar aprīkojumu, alus bārs, restorāns, mini relaksācijas centrs - pirts, sauna, hidromasāžas vanna, atpūtas istaba.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Visi banneri