Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma

Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma

Rīga, Latvija
(+371) 26538342
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vai Jūs meklējat autobusu nomas (ar vadītāju) kompānijas pakalpojumus? Vēlaties kaut kur nokļūt, bet neesat izlēmis par labāko risinājumi? Tādā gadījumā Jūs atrodaties īstajā vietā!

Mēs piedāvājam autobusus un mikroautobusus ar šoferi visdažādākajām vajadzībām. Mūsu autobusi nogādās Jūs jebkurā Jūsu izvēlētajā vietā Latvijā, Eiropā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā un citās valstīs.

Autobusu un mikroautobusu pakalpojumus piedāvājam visdažādākajām vajadzībām:

 

  • Autobusu noma ekskursijai, tūrei, darījumu braucienam pa Latviju, Eiropu, kā arī uz NVS valstīm.
  • Tas var būt tikai dažu stundu vai pilnas dienas brauciens pa Rīgu- iespējams, ka pasažieru transports Jums nepieciešams nelieliem pārbraucieniem pilsētas ietvaros.
  • Vienas vai vairāku dienu brauciens pa Latviju. Autobuss nogādās Jūs nepieciešamajā vietā, aizvedīs uz dažādiem apskates objektiem, viesnīcu utt., sagaidīs un atvedīs atpakaļ uz Rīgu. Tā var būt gan ekskursija, gan darījumu brauciens, gan sporta spēles u.c.
  • Transfērs no lidostas uz viesnīcu, vai no viesnīcas uz lidostu.
  • Klases ekskursija skolēniem. Izlemjat, kur vēlaties doties- uz kādu pilsētu, slēpošanas kalnu, atpūtas vietu- mēs Jūs tur aizvedīsim.
  • Transfēri uz/ no dažādām pilsētām. Paziņojiet mums braucēju skaitu vai nepieciešamo sēdvietu skaitu autobusā, galamērķi, un mēs Jūs tur nogādāsim.
  • Pasažieru transporta pakalpojumi dažādām svinībām- dzimšanas dienām, kāzām, ballītēm. Jums būs tikai jādomā par atpūtu, pārējo atstājiet mūsu ziņā :)
  • Pasažieru pārvadājumi uzņēmuma darbiniekiem uz/ no darba.

 

Lai varētu rezervēt autobusu, lūdzu, sazinieties ar mums - uzņēmuma darbinieki piedāvās optimālāko autobusu gan pēc aprīkojuma, komforta līmeņa, gan lieluma (sēdvietu skaita), kā arī aprēķinās brauciena izmaksas.

 

 

Uzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.

Mūsu piedāvātie autobusi ir aprīkoti ar visu ceļošanai nepieciešamo aprīkojumu- gaisa kondicionieris, DVD, ērti atlaižami sēdekļi, bagāžas nodalījums, audio, mikrofons. Tālākiem braucieniem Jūsu ērtību labad piedāvājam autobusus, kas papildus bez minētā ir aprīkoti ar nelielu virtuvi (ūdens sildītājs, iespēja uzvārīt kafiju vai tēju), ledusskapi, tualeti.

Uzņēmumam ir visi nepieciešamie sertifikāti,licences, kas apliecina mūsu kompetenci un tiesības veikt pasažieru pārvadājumus Latvijas, Eiropas kopienas un citu valstu teritorijā.

Mūsu uzņēmuma menedžeris sniegs atbildes uz Jūsu jautājumiem, aprēķinās brauciena izmaksas, kā arī izdarīs visu, lai Jūsu ceļojums noritētu sekmīgi.

Laimīgu ceļu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutobusu noma    mikroautobusu noma (17-vietīgu autobusu noma)    mikroautobusu īre (Autobusu noma ar/bez šofera )    pasažieru pārvadājumi (Autobusu pārvadājumi) mikroautobusu noma ar vadītāju (Mikroautobusu noma)    mikroautobusu īre ar šoferi (Mikroautobusu noma ar/bez šofera)    mikroautobusa noma ar šoferi (Pasažieru mikroautobusu noma) Pasažieru pārvadājumi (Autobusi tūrismam) Skatīt vairākAutobusi skolēnu ekskursijām autobusa īre (Autobusu parks) autobusa noma (Autobusu pakalpojumi)
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 36937
Meklēšanas rezultātos parādīts : 150900

Pa Laimes Taku, pansija
Pa Laimes Taku, pansijaPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Visi banneri