Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Annas, viesību māja

Annas, viesību māja

Annas, Ādažu novads, Latvija
(+371) 29636383
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

 Viesību un atpūtas māja „Annas” atrodas klusā ainaviskā vietā Ādažos liela dīķa ielokā ar plašu apzaļumotu apkārni. Tikai 22 km no Rīgas un Jūs baudīsiet klusumu, mieru un labsajūtu.

Jaunā 2.stāvu guļbaļķu ēka ar romantiski mājīgu interjeru, piedāvā telpas ģimenes un draugu svinībām, kāzām, darba kolektīvu pasākumiem, izlaidumiem, bērnu ballītēm.

Jūsu rīcībā romantiska kamīnzāle- ērta gan šauram ģimenes, draugu lokam, gan kompānijām līdz 40personām.( vasaras sezonā arī vairāk)

Pēc izkarsēšanās īstā ar malku kurinātā liepas koka pirtī varēsiet atveldzēties dīķī vai izbaudīt neaizmirstamas sajūtas āra peldei apkurināmā koka kubulā .

Jaukas pasēdēšanas lapenē ar dārza kamīnu un skatu uz dīķi, priežu audzi un lauku ainavu būs īpašs baudījums ikvienā pasākumā.

Bērnu priekam piedāvājam šūpoles, smilšukasti ar piederumiem, dārza mēbeles.

Piedāvājam divus 2-vietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni. Ideāli piemēroti jaunlaulātajiem un ģimenēm ar bērniem.

Papildus- 5 atsevišķas gultas un 12 vietas uz matračiem ar segām un spilveniem.


Piedāvājam:

  • rīkot svinības, kāzas, pasākumus 1.stāva kamīnzālē līdz 40 personām.( vasaras periodā iespējams vairāk)
  • baudīt pirts priekus ar malku kurinātā liepas koka pirtī
  • atsvaidzinošu peldi dīķī ar laipu
  • iegremdēšanos apsildāmā koka kubulā zem klajas debess
  • mājīgu lapeni ar dārza kamīnu un grila piederumiem
  • šūpoles, dārza mēbeles, smilšu kasti ar piederumiem.
  • plašu, apzaļumotu apkārtni dažādām aktivitātēm ,spēlēm, pastaigām.
  • 2- divvietīgus romantiskus numuriņus ar balkonu un jauku skatu uz dīķi un apkārtni,
  • 5 atsevišķas gultas un 12 guļvietas uz matračiem ar segām, spilveniem-

Pasākumu veiksmīgai norisei jūsu rīcībā būs

  • mūzikas centrs, CD, MP3
  • karaoke
  • labiekārtota virtuve ar traukiem,
  • galdu klāšana un noformēšana, apkalpošana
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāles Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Apkurināms kubls Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesību māja Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākSvinības un pasākumi bērniem Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90179
Meklēšanas rezultātos parādīts : 955819


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Visi banneri