Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ķoņu dzirnavas, viesu nams

Ķoņu dzirnavas, viesu nams

Dzirnavas, Ķoņu pagasts, Valmieras novads, Latvija, LV-4247
(+371) 26424567
(+371) 28346892
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Vienīgā vieta Latvijā,kur vienkopus maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, kas pildīti ar aitu vilnu. Šeit tiek rīkoti aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, kā arī iespējams nakšņot viesu namā, doties pirtī un garšīgi paēst. Ķoņu dzirnavas atrodas Rūjas upes 7km no Rūjienas un 7km no Latvijas - Igaunijas robežas. Ķoņu dzirnavās darbojas kāršamās un vērpjamās iekārtas, dzirnas graudu malšanai, hidroturbīnas ražo elektroenerģiju, un tas viss ir pieejams tūristu apskatei, kas atbraucot pie mums izteica vēlmi uzturēties šeit ilgāk. Tāpēc tika uzcelts viesu nams, kurā ir 27 gultasvietas ar ērtībām. Senatnīgas sajūtas cienītājiem izveidojām 25 gultas vecajās dzirnavās. Vasaras sezonā siena šķūni pielāgojām viesu gulēšanai un uzņemšanai. Esam saglabājuši vecās pirtiņas labo auru,kuras iekuršana aizņem 5 stundas, kas nodrošina pēršanos ar zāļu slotiņām visa vakara garumā. Viesu namā ir izmantojama sauna,kuru var izmantot jau pēc stundas. Viesu nama virtuvē pavāres gatavo visiem ēst gribētājiem maltīti, ar pašceptu maizīti. Ciemiņiem, ja ir vēlme, ir iespēja arī gatavot pašiem. Apkārtnē izveidots karpu dīķis, kā arī divas peldvietas dzirnezerā, iespēja iznomāt laivas, ūdensvelosipēdu, dīķa krastos atrodas arī plostiņš, kas parasti piesaista ūdens cienītājus, izveidotas piknika vietas. Viesi var gulēt gultās uz vilnas matracīšiem un spilveniem un segties ar dzirnavu šuvēju šūtām vilnas
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesu nami Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri    Telšu vietas    Vasaras mājiņas Tūrisma apskates objekti    Dzirnavas Skatīt vairāk   Ekskursijas ar līdzdarbošanos Amatnieki    Vilnas pārstrāde    Vilnas segas Skatīt vairāk   Audēji Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām    Kamīnzāle    Ēdināšanas pakalpojumi    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Katamarānu noma, īre    Slēpju noma Pasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Folklora un tradīcijas    Ziemassvētku un Jaungada svinības Skatīt vairāk   Maizes cepšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Sporta spēļu laukumi Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk   Velomaršruti    Izbraucieni pajūgā Skatīt vairāk   Ekskursijas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem    Makšķerēšana Skatīt vairāk   Karpu dīķi    Dabas takas    Piknika vietas Skatīt vairākPirtis    Lauku pirts    Pirtnieku pakalpojumi    Saunas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 75027
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2545677

Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Kalēji, brīvdienu māja
Kalēji, brīvdienu mājaViesu māja, pirts un kempings Mazirbē. Jūra un pludmale bez burzmas. Lieliska atpūta no pilsētas kņadas.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Visi banneri