Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hutor Group

Hutor Group

Dzelzceļa iela 1, Līvāni, Līvānu novads, Latvija, LV-5316
(+371) 29401517
(+447) 932583350
Apraksts

Atpūtas komplekss – 2 viesu nami Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts – gaida Jūs gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas – pašu dīķī. Aso izjūtu cienītāji var izmantot deltaplānu, kvadriciklus un divriteņus, bet nošķirtībai neskartajā dabas stūrītī ir pat sava „Bagātību sala”. Ir vieta treileru un telšu izvietošanai. Gaidām Jūs.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNekustamie īpašumi Skatīt vairāk   Salas Skatīt vairāk   Apbūves zemes gabali    Īpašumi pie ūdeņiem Skatīt vairākEkskursijas Atpūtas kompleksi Skatīt vairākLauku tūrisms Skatīt vairākNaktsmītnes    GULBJI (Viesu nami) Skatīt vairāk   Viesu mājas    Viesnīcas    Telšu vietas Skatīt vairāk   Treileru pieslēgums Pirtis Skatīt vairāk   Saunas Banketu zāles un telpas svinībām Restorāni Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kvadracikliem Skatīt vairāk   Velomaršruti    Velosipēdi    Medības un makšķerēšana Skatīt vairāk      Karpu dīķi Atpūta pie dabas Skatīt vairākAtpūta un izklaide Latgalē Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairākAtpūta pie ūdens Skatīt vairāk   Atpūta pie Rušona ezera    Atpūta pie upēm    Peldvietas Izklaides lidojumi Skatīt vairāk   Deltaplāni    Helikopteris Skatīt vairākAtpūta uz ūdens    Izbraucieni ar laivām Skatīt vairāk   Izbraucieni ar kuteri Karjeri    Grants, smilts, akmens ieguve    Sapropelis    Kūdra    Dolomīts
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48383
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2711660

MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Visi banneri