Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vašlejas, viesu māja

Vašlejas, viesu māja

Vašlejas, Degoles pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3140
(+371) 29211747 - Inese
Juridiskais nosaukums : VAŠLEJAS, Tukuma rajona Degoles pagasta I.Ratkevičas zemnieku saimniecība, Zemnieku saimniecība
Reģistrācijas numurs : 49201005762
Juridiskā adrese : "Vašlejas", Degoles pagasts, Tukuma novads, LV-3140
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja VAŠLEJAS Tukumā 2km no Rīga - Ventspils šosejas piedāvā svinību telpas pasākumu rīkošanai līdz 50 cilvēkiem, 4 labiekārtotas istabiņas (papildus vietas līdz 50 cilvēkiem).

Pirts VAŠLEJAS - turku pirti, saunu, apsildāmu baseinu ar pretstraumi, zāli līdz 30 cilvēkiem, 4 istabiņas (iespējamas papildvietas). Krievu pirts. Klājam galdus kāzām un citām svinībām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Dabas takas Skatīt vairāk   Vigvams (Piknika vietas)    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas    Viesu mājas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām    Svinību zāle (Banketu zāles un telpas svinībām) Pirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Kamīnzāle Viesu mājas Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgi numuri Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem    Teniss
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 169961
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1439589

Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Visi banneri