Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jura putni, muzejs

Jura putni, muzejs

Jura Putni, Alsungas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3306
(+371) 63351211
(+371) 28646763
(+371) 28699124
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kokgriezumu muzejs „Jura putni”. ir dibināts 1998.gadā, balstoties uz mūsu iniciatīvu un vēlmi izveidot Kuldīgas rajonā nozīmīgu apskates objektu. Mans vārds - Juris, līdz ar to arī muzejs – „Jura putni”. Pēc smagas slimības pēkšņi sāku veidot no slimiem kropļainiem kokiem putnus. Iespējams šī iniciatīva nāk no Dieva, tātad Dieva dāvana. Mūsu mīļākie putni ir dzērves, tāpēc kokgriezumos Jūs redzat atveidotus manas fantāzijas putnus dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus. Pūce simbolizē gudrību. Kas var būt skaistāks par Dabu un vēl laukos, tāpēc mēs veidojam arī parku (dabas ainavu), kur pavasaros ievu zaros dziedās lakstīgalas, bet debesīs redzamas dzērves ar mīlestības kliedzieniem, bet zem katra kociņa - puķes. kuras atgādinātu, ka šeit ir mīlēta daba un sakārtota vide. Vēlamies, lai ari apmeklētāji apzinātos un veicinātu cilvēka un dabas harmoniju. ATDZĪVINĀSIM MĪLESTĪBU pret DABU!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji1.42 - 2.85 € Skatīt vairākTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 83881
Meklēšanas rezultātos parādīts : 387787

Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Visi banneri