Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss

Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3319
(+371) 29195412
(+371) 26345638
Juridiskais nosaukums : Zāģkalni ZS
Reģistrācijas numurs : 46101015273
Juridiskā adrese : Zāģkalni, Rendas pagasts, Kuldīgas rajons, LV-3319
Banka : AB "Swedbank" HABALT22
Konta numurs : LV95HABA0551037094114
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

• ZS "Zāgkalni" atrodas Usmas ezera dienvidu galā, un ērtākā piebraukšana tai ir no Rendas puses (Rīgas - Kuldīgas šoseja, pagrieziens pa labi pirms Abavas tilta Rendā).

• "Zāgkalnu" saimnieki spēs piedāvāt lielisku atpūtu makšķerniekiem un viņu ģimenēm gan vasarā, gan - to īpaši uzsverot - arī ziemā. Visas guļbaļķu mājiņas ir apsildāmas, un, protams, arī pēršanās lauku pirtī pēc uz ledus pavadītas dienas nav ar zeltu atsverama.

  • Iespējams rīkot lielākus pasākumus - darba kolektīviem,sporta spēlēm, kāzām u.c. JAUNUMS ! Telts-nojume līdz 120 cilvēkiem. Ir sadarbība ar galdu klājējiem.

• Šeit būs ko darīt gan makšķerniekiem, gan viņu ģimenēm - kamēr vieni copē, citi vasarā var vizināties ar kuteri vai iemēģināt ūdensslēpes un citas ūdens atrakcijas, ziemā - slidot un slēpot, savukārt rudenī saimnieki parādīs lieliskas sēņu un ogu vietas vai ar kuteri izvizinās lieliskā ekskursijā pa ezeru. Varēsiet kūpināt un citādi sagatavot noķertās zivis pēc īpašām "Zāgkalnu" saimnieku receptēm.

Ir iespējams doties arī IZJĀDĒ gan pa mežu takām,gan gar ezeru, gan ir iespēja pamācīties jāt aplokā. Ir iespējami regulāri treniņi iesācējiem.Kopš 2009. gada esam sākuši rīkot arī zirgu sacensības. Droši varat braukt arī ar savu zirgu un palikt pie mums brīvdienu mājiņās, Jūsu zirgam tiks nodrošināts bokss un ēdināšana.

• Vienīgais, ko īpaši der ielāgot ikvienam še atpūsties gribētājam, ir tas, ka, plānojot apciemot "Zāgkalnus", der pieteikties nedēļu, divas iepriekš - gan ziemā, gan vasarā. Šāda lieliska vieta, nudien, tukša nestāv.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Kempingi       Dižā māja (Viesu nami) Skatīt vairāk      Lielā māja (Viesu mājas) Skatīt vairāk      LIELĀ PIRTS (Viesu mājas) Skatīt vairāk      MAZĀ PIRTS (Viesu mājas) Skatīt vairāk      Vasaras māja (6-vietīgas mājiņas) Skatīt vairāk      Telšu vietas Skatīt vairāk      Treileru pieslēgums Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākPiknika vietas Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Ūdensslēpošana, ūdensslēpes Skatīt vairāk   Ekskursijas pa Usmas ezeru ar motorlaivu Skatīt vairāk   Izbraucieni ar motorlaivām Skatīt vairāk   Pūslis aiz motorlaivas    Laivu noma, īre Skatīt vairāk   Sporta un tūrisma inventāra noma    Izjādes ar zirgiem Skatīt vairāk      Jāšanas sacensības - konkūrs Skatīt vairāk   Šūpoles Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie ezeriem       Atpūta pie Usmas ezera Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi Skatīt vairāk   Zivju kūpināšana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairākGuļbūvju ražošana, celtniecība, izgatavošana Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 228783
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2556848

4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Visi banneri