Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sauleskalns, pirts

Sauleskalns, pirts

Zaķumuiža, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 29403887 - Jānis
(+371) 26301327 - Ieva
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

„Sauleskalns” atrodas tikai 19km no Rīgas Zaķumuižā Lielās Juglas krastā. Lielajā pirtī varam uzņemt 50 ciemiņus. Izguldīt iespējams 33 cilvēkus – ir divas divvietīgas istabas, viena sešvietīga. Trešajā stāvā 18 matrači. Lielākām kompānijām iespējams rīkot sporta svētkus, ir telšu vietas. Pēc pirts var atvēsināties baseinā, vai netālajā upē.

Mazajā pirtiņā ērti jutīsies gan pārītis, gan lielāka draugu kompānija - līdz pat 15 cilvēkiem. Ģuļasvietas 15 cilvēkiem. Mazā pirtiņa atrodas blakus dīķim - ūdens ir auksts un tīrs, jo tajā ieplūst pazemes avoti.

 „Sauleskalns” ir ideāla vieta kāzu, jubileju, bērnu pasākumu, salidojumu un jebkādu citu svinību rīkošanai, jo atrodas tuvu Rīgai, tai pat laikā ciemiņi šeit var justies apkārtējās kņadas un trokšņa netraucēti. Romantiķiem piedāvājam baudīt pastaigu pa Lielās Juglas gleznainajiem krastiem. Sportiski noskaņotajiem viesiem ir iespēja spēlēt ielas basketbolu, pludmales volejbolu, minifutbolu. Iepriekš pasūtot, uz salas iespējams arī „peintbols”. Bērnu izklaidei un izpriecām pieejami divi karuseļi, četras šūpoles, bērnu rotaļu laukums, novuss, galda futbols. Iepriekš pasūtot, ir iespējama arī galdu klāšana. Vienmēr gaidīti arī pērties gribētāji, īpaši svētdienu vakaros un darba dienās. Mīļi aicināti „Sauleskalnā”. Jūs laipni uzņems un par Jūsu labsajūtu gādās Jānis un Ieva.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Dzīvā mūzika Naktsmītnes Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairāk   Kanopolo    Ziemas peldēšana    Ālinģi    Kajaki, kajaku noma, īre Skatīt vairākDabas takas    Latvisko zīmju taka Radošās darbnīcas    Nodarbības bērniem Roņi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 154688
Meklēšanas rezultātos parādīts : 960722

Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Visi banneri