Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Park Hotel Kekava, viesnīca

Park Hotel Kekava, viesnīca

Pliederu iela 2, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 67936568
(+371) 67937234
(+371) 29555411
(+371) 67936563
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam viesnīcā Park Hotel Kekava! Viesnīca Park Hotel Kekava – tā ir draudzīgs un augstas klases apkalpojošs personāls, kas vienmēr gatavs Jūms palīdzēt. 32 gaišas un mājīgas istabas, konferenču zāle, bārs/restorans, sauna, krievu pirts, baseins un autostāvvieta Mājīgas un gaišas istabas ar divvietīgo vai divām atsevišķām gultām ir ideāli piemērotas kā vienam cilvākam, tā arī visai ģimenei. Istabas ir pieiejāmi: satelīta TV, vietējē un ārzemju telefona līnija, internets, dušas istaba. Pēc pieprasījuma: fēns, gludeklis un gludināmais dēlis. Jūsu atvaļinājums un komandējuma brauciens būs patīkamāks ar mūsu viesnīcas profesionālo apkalpošanu. Pakalpojumi * Bārs/restorāns * Banketu zāle * Konferenču zāle * Apsargājama stāvvieta * Sauna * Krievu pirts * Baseins (3m) Konferenču zāle uz 30 personam, kas ir aprikota ar visu nepieciešamo tehniku. Šeit Jūs varēsiet organizēt dažadas prezentāciju un biznesa tikšanās. Mūsu bārs/restorans piedāvā Jūms dažada veida ēdienus. Mēs ar prieku organizēsim banketus un kafijas pauzes Jūsu pasākumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Viesnīcas       2-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSaunas Skatīt vairāk   Baseini Restorāni Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90393
Meklēšanas rezultātos parādīts : 905029

Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Visi banneri