Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Park Hotel Kekava, viesnīca

Park Hotel Kekava, viesnīca

Pliederu iela 2, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2123
(+371) 67936568
(+371) 67937234
(+371) 29555411
(+371) 67936563
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Laipni lūdzam viesnīcā Park Hotel Kekava! Viesnīca Park Hotel Kekava – tā ir draudzīgs un augstas klases apkalpojošs personāls, kas vienmēr gatavs Jūms palīdzēt. 32 gaišas un mājīgas istabas, konferenču zāle, bārs/restorans, sauna, krievu pirts, baseins un autostāvvieta Mājīgas un gaišas istabas ar divvietīgo vai divām atsevišķām gultām ir ideāli piemērotas kā vienam cilvākam, tā arī visai ģimenei. Istabas ir pieiejāmi: satelīta TV, vietējē un ārzemju telefona līnija, internets, dušas istaba. Pēc pieprasījuma: fēns, gludeklis un gludināmais dēlis. Jūsu atvaļinājums un komandējuma brauciens būs patīkamāks ar mūsu viesnīcas profesionālo apkalpošanu. Pakalpojumi * Bārs/restorāns * Banketu zāle * Konferenču zāle * Apsargājama stāvvieta * Sauna * Krievu pirts * Baseins (3m) Konferenču zāle uz 30 personam, kas ir aprikota ar visu nepieciešamo tehniku. Šeit Jūs varēsiet organizēt dažadas prezentāciju un biznesa tikšanās. Mūsu bārs/restorans piedāvā Jūms dažada veida ēdienus. Mēs ar prieku organizēsim banketus un kafijas pauzes Jūsu pasākumiem.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Viesnīcas       2-vietīgi numuri Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākSaunas Skatīt vairāk   Baseini Restorāni Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90762
Meklēšanas rezultātos parādīts : 910074


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Visi banneri