Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Titan, fitnesa klubs

Titan, fitnesa klubs

Lubānas iela 125a, Rīga, Latvija, LV-1021
(+371) 67889889
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 12 mēnešiem. Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 15 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Kluba mēneša apmeklējuma cena ar noslēgtu kontraktu uz 6 mēnešiem Pilna laika Maksa mēnesī - Ls 30 Apmeklējuma laiks - bez laika ierobežojuma. Ar laika ierobežojumu Maksa mēnesī - Ls 25 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 7:00 - 17:00 un no 21:00 - 23:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma. Dienas laika Maksa mēnesī - Ls 20 Apmeklējuma laiks: darba dienās no 11:00 - 17:00, sestdienās un svētdienās - bez laika ierobežojuma.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta klubi Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Skatīt vairākSporta klubi Skatīt vairākSolāriji Trenažieru zāles Skatīt vairākFitnesa treneri Fitnesa bārs Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 63891
Meklēšanas rezultātos parādīts : 359414


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Visi banneri