Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kristus Karaļa kalns

Kristus Karaļa kalns

Madelāni, Aglona, Aglonas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5304
(+371) 27885591
(+371) 29742774
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Aglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds». Uz Jēzus Kristus skulptūras ir rakstīts - JĒZUS KRISTUS, KUNGS UN DIEVS IR UZVARĒJIS. Uz Eņģeļa skulptūras ir rakstīts - SVĒTĪGI TIE, KAS RAKSTĪTI DZĪVĪBAS GRĀMATĀ. Skulptūra tika veidota Kastirē, Jāņa Stupāna dzimtas sētā. Liela pateicība skulptūru tapšanā ir skulptūru autoram Ērikam Delperam, kā arī Jānim Stupānam, Vijai Stupānei, Dzintrai Delperei, Pēterim Černim, Rimantam Paškevičam, Ģirtam Skujam un visiem pārējiem, kas no sirds ieguldīja savu darbu un mīlestību. Karaļa kalnā ir izveidots dekoratīvo stādu dārzs no desmit augiem. Projekta autore Anita Kazaka SIA Baltezers. Dārza stādīšanā piedalījās daudzi sirdī ticīgie Jēzum Kristum - pateicība viņiem. Karaļa kalna parka apzaļumošana turpināsies. Veidosim pasauli skaistāku! Dieva Dēls Jēzus Kristus patiešām ir uzvarējis un Viņa uzvarai ir veltītas šīs skulptūras un dekoratīvais dārzs. Skulptūras tapa pēc Jēzus Kristus vēlējuma un ar Viņa svētību. Laimīgs ikviens, kas tic Dieva Derības vārdiem.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti    Skulptūras       Koka skulptūras       Skulptūru parks    Koktēlniecība    Daiļdārzi un košumdārzi    Kalni, Pauguri Svētvietas    Baznīcas, dievnami Atpūtas vietas    Atpūta pie Aglonas ezera
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35843
Meklēšanas rezultātos parādīts : 313293


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Porto Resort, viesnīca
 Porto Resort, viesnīcaPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Lielkaibēni, viesu nams
Lielkaibēni, viesu namsDivas zāles ar kamīniem, naktsmītnes (30 gultasvietas). Viesības līdz 70 personām, ēdināšanas pakalpojumi, viesību galdu klāšana.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Visi banneri