Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Unce, гостевой дом

Unce, гостевой дом

Cēsu iela 20, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4200
(+371) 29426161
(+371) 64223559
 
ВсёПредложениеКарта
Описание
Гостевой дом в Валмере. Уютные комнатки и все удобства.
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаГостевые дома Гостиницы и ночлег    Одноместные номера    Двухместные номера    4-местные номера    Дополнительное спальное место Аренда помещений    Помещения для конференций и семинаров    Помещения для отдыха и званого вечера    Банкетeные залы Отдых на природе    Места для палаток Автостоянки Гостиницы
Карта, Связанные предприятия

Статистика:
Полнастю просмотрен : 136500
Показан в результатах поиска : 997330


Waldmeisteri, гостевой дом
Waldmeisteri, гостевой домВас ждет уютный зал отдыха с баром, баня и 11 номеров со всеми удобствами. Остановитесь у нас и наслаждайтесь прекрасной природой!
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Kandavas novadpētniecības muzejs, музей
Kandavas novadpētniecības muzejs, музейМузей Кандавского округа основан в 1995г., здание построено во второй половине 19 века, в музее представлена экспозиция "Мы своему городу", истории о развитии телефона и почты в Курземе, а также воспоминания о временах СССР в "Красном уголке".
Vidzemes logi, двери и окна
Vidzemes logi, двери и окнаSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Vaives, деревообработка
Vaives, деревообработкаKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Ķoņu dzirnavas, гостевой дом
Ķoņu dzirnavas, гостевой домVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Pokaiņi
PokaiņiСтаринное священное место, камные кладки, деревня энергий. Познаешь себя и древность.
Visi banneri