DUNENSE, ādas aksesuāri

Apraksts

Koknese ir Hanzas savienības pilsēta un jau senos laikos bijusi ievērojams tirdzniecības, atpūtas un amatniecības centrs.  Amatu centra saimniece Inese Kāpiņa ir ādas mākslinieciskās apstrādes meistare ar vairāk kā 30 gadu pieredzi. Turpinot seno arodu tradīcijas, ar vēlmi zināšanas par šo profesiju saglabāt un nodot tālāk citiem interesentiem un jaunākām paaudzēm, tapa amatu, atpūtas un mācību centrs "Mazā kāpa".

Amatu centrs un viesu nams atrodas Pērses upes krastā, dažu minūšu gājienā no Kokneses centra. Viesu namā ir semināru, izstāžu un banketa zāle, kamīnzāle, pirts, ērtas un moderni iekārtotas guļamistabas, kas piemērotas arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Klāt pieguļošā teritorijā ir telšu, piknika un ugunskura vieta, plaša autostāvvieta (arī autobusiem).

Amatu centrs nodarbojas ar suvenīru un citu dabīgās ādas izstrādājumu ražošanu un tirdzniecību, piedāvā ekskursijas ar līdzdarbošanos radošajā darbnīcā, uzņem jaunlaulātos, kā arī apmāca grupas dabīgās ādas mākslinieciskajā apstrādē.

Radošajās ekskursijās ietilpst:

  • iepazīstināšana ar darbnīcu, tās izstrādājumiem un tapšanas gaitu;
  • ādu apskate ar atjautības jautājumiem un balvu;
  • sava suvenīra izgatavošana;
  • tējas pauze;
  • ekskursijas pieejamas latviešu, krievu, angļu un vācu valodās.

Tuvākie apskates objekti: Kokneses parks un pilsdrupas, Likteņdārzs.

Piedāvātie izstrādājumi : - viesu grāmatas ādas vākos, - fotoalbumi, - dokumentu mapes, - ēdienkartes un naudas kārbiņas restorāniem un kafejnīcām - vizītkaršu un kredītkaršu maki, - pasu un laulību apliecības vāciņi, - piezīmju blociņi, plānotāji, - somas un portfeļi, - jostas, - prezentāciju dāvanas.

Visi darinājumi ir roku darbs! Pieņemam individuālus pasūtījumus. Dizains un makslinieciskais noformējums tiek izstrādāts atbilstoši klientu vēlmēm. Izstrādājumos iespējams iestrādāt pasūtītāja izraudzītu logotipu, manogrammas.

Mūsu produkciju var iegādāties vietās: Mūsu darbnīcā 1905. gada iela 7- Koknesē, internetveikalā www.dunense.com kā arī vairākos suvenīru veikalos visā Latvijā.

Pasūtījumus var veikt caur e-pastu vai telefonu, piegāde līdz Rīgai reizi nedēļā vai pa pastu,izsūtam arī pasta stacijās un pakomātos.


Galerija
Video
  • video
  • video
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 186828
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1320843
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Celmiņi, brīvdienu māja
    Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
    Port Hotel, viesnīca
    Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
    Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
    Palmas, brīvdienu māja
    Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Silta-maja.lv
    Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma