Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Palmas, brīvdienu māja

Palmas, brīvdienu māja

Palmas, Jūrkalne, Jūrkalnes pagasts, Ventspils novads, Latvija, LV-3626
(+371) 26138337
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Pirts un Brīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā.

Piedāvājam 3 brīvdienu mājas

1. Palma lux

Varam uzņemt līdz 5 personām, ir divas istabas otrajā stāvā, divas lielās gultas 1.4*2m un viena mazā gulta 90*2m. Iekārtota virtuve ar visiem piederumiem, ir vannas istaba un tolete.
"Palmas lux" 306 virtuālā tūre


2. Palma pirts

Varam uzņemt 8 personas, ir divas guļamistabas, katrā istabā ir viena liela gulta un divas mazās gultas. Pirmajā stāvā ir studio tipa istaba Ar virtuvi. Ēkā ir pirts, vc un duša.
"Palmas pirts" 306 virtuālā tūre


3. Palma lielā māja

Varam uzņemt līdz 9. personām, ir trīs guļamistabas, studio virtuve, vc un duša, terase.
"Palmas pirts" 306 virtuālā tūre

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPalma lux (Brīvdienu mājas) Skatīt vairākPalma lielā māja (Brīvdienu mājas) Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairāk   Naktsmītnes       Dažādi numuri       Gultasvietas    Banketu zāles un telpas svinībām    Telpas atpūtai un viesībām    Virtuve Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie jūras    Telšu vietas    Grilli Skatīt vairākAtpūta pie jūras
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 38247
Meklēšanas rezultātos parādīts : 698499


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Sauna katram , veikals
Sauna katram , veikalsIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Visi banneri