Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Celmiņi, brīvdienu māja

Celmiņi, brīvdienu māja

Celmiņi, Kūku pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5202
(+371) 29124049
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

            Meža ielokā, pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja ‘’Celmiņi’. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit ‘’īpašā režīmā’’, jo jābauda atpūta un daba.

Brīvdienu mājas "Celmiņi" tūrisma pakalpojumi ir pilnveidojušies, pateicoties LEADER projektu pieejai. Tika radīti vairāki jauninājumi un šobrīd klientiem tiek piedāvātas triju veidu pirtis:

* Tvaika jeb Turku pirts;

* Pagraba pirts kas aprīkota ar saunu;

* Latviskā pirts ar iespēju izbaudīt ‘’pērienu’’

Zvaigžņotās debesis romantiskāk vērot āra kublā. Klientiem pieejami divu veidu kubli ( parasts un džakūzī).

Aktīvajā sezonā nakšņošana iespējama ne tikai viesu mājas telpās, bet arī divvietīgos un trīsvietīgos Eko-namiņos’’.

Lai uzlabotu labsajūtu drosmīgākie var sevi palutināt ‘’Bišu dziedinātavā’’, ko plaši izmanto Ukrainā, kā arī šis pakalpojums iekaro Latvijas tirgu.

Ierodoties brīvdienu mājā jūsu ģimene un pārējie viesi visas dienas garumā varēs aktīvi pavadīt laiku.

Atkarībā no sezonas mēs piedāvājam:

* radošās nodarbes – darbnīcas (keramikas, sietspiedes, stikla apgleznošanas, mīļlietiņu pagatavošanas un citas darbnīcas);

*dažādas erudīcijas, komandu vienojošās spēles un spoortiskās aktivitātes (nūjošanas inventāru, velosipēdus, lielformāta un citas āra spēles);

* peintbola spēles teritoriju, aprīkojumu un inventāru;

* loka šaušanas inventāru;

* ziemas prieku baudīšana vizienoties ar sniega motociklu;

* izzinošu, pētniecisku ‘’Dabas skoliņa’’ pašiem mazajiem un citiem interesentiem;

Kad radoši esam padarbojušies un iestājies neliels ‘’izsalkums’’ ir iespēja baudīt uz ugunskura vārītu zupu vai pasūtītās pusdienas no tuvējām kafejnīcām.

Tāpat brīvdienu mājā ir pieejama ar visu inventāru aprīkota virtuve āra grils, kur jūs paši variet pagatavot sev tīkamo maltīti.

Blakus mums attālumā līdz 10 km ir vērts apskatīt un izbaudīt:

Dzirkaļu pilskalns;

Laukezers un Laukezera dabas parks;

Ildzenieku, Namiķa un Baļotes ezeri;

Mīļdzīvnieku (alpaku) apskates vieta;

Pieejamo pakalpojumu izmaksas tiek saskaņotas ar katru klientu individuāli pusēm vienojoties.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana    Vietas kāzu svinībām Skatīt vairāk   Banketi Pirtis Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Skatīt vairāk   Trenažieru zāles Solāriji Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Dabas takas    Makšķerēšana    Atpūta pie ezeriem Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 116934
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1681615


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Visi banneri