Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
AGUZ, SIA

AGUZ, SIA

Mārupītes gatve 9a, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 23777170
Juristische Person : AGUZ, SIA
Registration number : 50203130801
Legal address : Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description

Mēs - AGUZ – pavisam neliels uzņēmums Latvijā radīts ar vienu mērķi – iemācīt latviešiem arvien vairāk un vairāk mīlestības uz riekstiem. Savus produktus piedāvājam Jums ar pārliecību – tie ir gatavoti no vislabākajiem riekstiem, līdz ar to - vislabākie:) Mūsu produkti ir 100% veselīgi, jo gatavoti ar īpašu tehnoloģiju bez piedevām un konservantiem, bez sāls un cukura. Viss domājot par Jūsu veselību :) Par savu produktu tos atzinuši arī vegāni un veģetārieši, labprāt kā gardumu bauda bērni...Mums svarīgs ikkatrs klients, un katrs ar veselīgu skatu uz dzīvi var būt mūsu klients :)

Runāt par mums nozīmē runāt par riekstiem....
Neskaitāmi klīniskie pētījumi liecina, ka rieksti ir labs B un E grupas vitamīnu avots, tie satur olbaltumvielas, aminoskābes un šķiedrvielas. Bet pats galvenais - rieksti ir lielisks Omega 3 taukskābju avots, kas efektīvi samazina iekaisuma procesus organismā, ir lielisks avots ikdienas enerģijai un dzīvespriekam, uzlabo smadzeņu darbību, stimulē imūnsistēmu un uzlabo asinsriti. Riekstu sastāvā esošās bioloģiski aktīvās vielas tiek saistītas ar dažādiem veselības uzlabojumiem. Pētījumi rāda, ka cilvēkiem, kuri uzturā lieto riekstus, ir samazināts sirds slimību risks. Turklāt rieksti nepalielina ķermeņa svaru vai vidukļa apkārtmēru. Riekstiem ir pa spēkam ilgstoši saglabāt savas vērtīgās īpašības, kas jo svarīgi ir ziemas un pavasara avitaminozes laikā.

Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsFood manufacturing more details   Almond butter more details   Peanut butter more details   Indian nut butter more details   Hazelnut Butter more details   Nut butter - cream more detailsPresents more details
Map

Statistics:
Fully viewed : 15606
Showed in search results : 37874


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Pils, guesthouse and cafe
Pils, guesthouse and cafeA very tasty meal for reasonable prices, banquets and party tables, a real latvian bathhouse.
Vegetarian foods, food products
Vegetarian foods, food productsVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, planting
Kalndruvas bloks, SIA, territory improvement, plantingKalndruvas bloks. Cobble stones, concrete blocks, ceramzite čoncrete, concrete. Territory greening, garden equipping, maintenance.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Beach Hotel Liepāja, hotel
Beach Hotel Liepāja, hotelYou are welcome to Beach Hotel Liepāja! Located in two floors, 23 rooms in rich tones! We a are in a wind blow from the seam two wind blows and You are in Rožu Square!
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
For Rest, guest house
For Rest, guest houseGuest house with a terrace on the bank of the lake. Russian bathhouse with besoms and aromatic tea. Place for small festivities 6 - 9 people.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stone
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, working of stoneMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Melturi, hotel
Melturi, hotelA hotel " Melturi" is i a very nice place at the river Atmata. A very comfortable way to get there, small rooms, sauna, swimming pools, a fireplace and hall for conferences.
Visi banneri