Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AGUZ, SIA

AGUZ, SIA

Mārupītes gatve 9a, Mārupe, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 23777170
Juridiskais nosaukums : AGUZ, SIA
Reģistrācijas numurs : 50203130801
Juridiskā adrese : Mārupītes gatve 9A, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Mēs - AGUZ – pavisam neliels uzņēmums Latvijā radīts ar vienu mērķi – iemācīt latviešiem arvien vairāk un vairāk mīlestības uz riekstiem. Savus produktus piedāvājam Jums ar pārliecību – tie ir gatavoti no vislabākajiem riekstiem, līdz ar to - vislabākie:) Mūsu produkti ir 100% veselīgi, jo gatavoti ar īpašu tehnoloģiju bez piedevām un konservantiem, bez sāls un cukura. Viss domājot par Jūsu veselību :) Par savu produktu tos atzinuši arī vegāni un veģetārieši, labprāt kā gardumu bauda bērni...Mums svarīgs ikkatrs klients, un katrs ar veselīgu skatu uz dzīvi var būt mūsu klients :)

Runāt par mums nozīmē runāt par riekstiem....
Neskaitāmi klīniskie pētījumi liecina, ka rieksti ir labs B un E grupas vitamīnu avots, tie satur olbaltumvielas, aminoskābes un šķiedrvielas. Bet pats galvenais - rieksti ir lielisks Omega 3 taukskābju avots, kas efektīvi samazina iekaisuma procesus organismā, ir lielisks avots ikdienas enerģijai un dzīvespriekam, uzlabo smadzeņu darbību, stimulē imūnsistēmu un uzlabo asinsriti. Riekstu sastāvā esošās bioloģiski aktīvās vielas tiek saistītas ar dažādiem veselības uzlabojumiem. Pētījumi rāda, ka cilvēkiem, kuri uzturā lieto riekstus, ir samazināts sirds slimību risks. Turklāt rieksti nepalielina ķermeņa svaru vai vidukļa apkārtmēru. Riekstiem ir pa spēkam ilgstoši saglabāt savas vērtīgās īpašības, kas jo svarīgi ir ziemas un pavasara avitaminozes laikā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas produktu ražošana Skatīt vairāk   Mandeļu sviests Skatīt vairāk   Zemesriekstu sviests Skatīt vairāk   Indijas riekstu sviests Skatīt vairāk   Lazdu riekstu sviests Skatīt vairāk   Riekstu sviests – krēms Skatīt vairākDāvanas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15665
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38089


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
Visi banneri