KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro

Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro

Lāčplēša iela 87c, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 80007272 - (Bazmaksas tālrunis)
(+371) 67240364 - (Tulkojumi)
(+371) 26181355 - (Tulkojumi)
(+371) 67218573 - (Valodu mācības)
(+371) 29337892 - (Valodu mācības)
Juristische-Person : Skrivanek Baltic, SIA
Eintragungsnummer : 40003626172
Juristische adresse : Lāčplēša iela 87C, Rīga, LV-1011
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Skrivanek Baltic ir sertificēts tulkošanas birojs, kas Latvijā darbojas kopš 2003. gada, saviem klientiem piedāvājot augstas kvalitātes valodu pakalpojumus – rakstisko un mutisko tulkošanu, notariāli apliecinātus tulkojumus, tekstu adaptāciju un mājaslapas lokalizāciju vairāk nekā 110 valodās, tai skaitā latviešuangļukrievuvācuspāņufrančuitāļuigauņulietuviešuzviedrunorvēģusomu u. c.

Savukārt 2007. gadā durvis vēra Mācību centrs Skrivanek, nodrošinot valodu mācības gan pieaugušajiem, gan bērniem un jauniešiem. Mācību centram ir plaša pieredze dažādu valodu mācību projektu izpildē, piedāvājot apgūt vairāk nekā 10 dažādas valodas grupās, un vēl plašāks ir individuālo nodarbību klāsts. Valodu mācības tiek piedāvātas gan privātpersonām, gan uzņēmumiem

Skolēnu brīvlaikos (rudenī, pavasarī un vasarā), uzņēmums organizē dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām. 

Uzņēmums Skrivanek ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem pasaulē ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi valodu pakalpojumu jomā. Pašlaik tam ir gandrīz piecdesmit filiāļu dažādās pasaules valstīs.

Uzņēmums ir ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO 17100, ISO 18587 un ISO 14001 sertificēts uzņēmums.

Sazinieties ar Skrivanek Baltic, lai saņemtu piemērotāko valodu risinājumu!

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortValodu kursi, apmācības, bērnu nometnes (Sprachkurse, Schulungen) mehr DetailsÜbersetzungen, Übersetzungsdienste mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 35157
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 226697

RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissCar Service,Fahrwerk zu reparieren. Cars dignostik und Reparatur. Motoreninstandsetzung. Zahnriemen und Belting ändern. Getriebe Reparaturen. Quick Ölwechsel. Bremsanlage Reparaturen. Schweißen. Starter und Generator zu
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Sīpoli, Gasthaus
Sīpoli, GasthausViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf. Hotelbuchung weltweit.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Copes, Gasthaus
Copes, GasthausViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
Jerevan, Hotel
Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Visi banneri