Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs

Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs

Lāčplēša iela 87c, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 80007272 - (Bazmaksas tālrunis)
(+371) 67240364 - (Tulkojumi)
(+371) 26181355 - (Tulkojumi)
(+371) 67218573 - (Valodu mācības)
(+371) 29337892 - (Valodu mācības)
Juridiskais nosaukums : Skrivanek Baltic, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003626172
Juridiskā adrese : Lāčplēša iela 87C, Rīga, LV-1011
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Skrivanek Baltic ir sertificēts tulkošanas birojs, kas Latvijā darbojas kopš 2003. gada, saviem klientiem piedāvājot augstas kvalitātes valodu pakalpojumus – rakstisko un mutisko tulkošanu, notariāli apliecinātus tulkojumus, tekstu adaptāciju un mājaslapas lokalizāciju vairāk nekā 110 valodās, tai skaitā latviešuangļukrievuvācuspāņufrančuitāļuigauņulietuviešuzviedrunorvēģusomu u. c.

Savukārt 2007. gadā durvis vēra Mācību centrs Skrivanek, nodrošinot valodu mācības gan pieaugušajiem, gan bērniem un jauniešiem. Mācību centram ir plaša pieredze dažādu valodu mācību projektu izpildē, piedāvājot apgūt vairāk nekā 10 dažādas valodas grupās, un vēl plašāks ir individuālo nodarbību klāsts. Valodu mācības tiek piedāvātas gan privātpersonām, gan uzņēmumiem

Skolēnu brīvlaikos (rudenī, pavasarī un vasarā), uzņēmums organizē dienas nometnes bērniem un jauniešiem ar svešvalodu nodarbībām. 

Uzņēmums Skrivanek ir viens no lielākajiem valodu pakalpojumu sniedzējiem pasaulē ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi valodu pakalpojumu jomā. Pašlaik tam ir gandrīz piecdesmit filiāļu dažādās pasaules valstīs.

Uzņēmums ir ISO/IEC 27001, ISO 9001, ISO 17100, ISO 18587 un ISO 14001 sertificēts uzņēmums.

Sazinieties ar Skrivanek Baltic, lai saņemtu piemērotāko valodu risinājumu!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresValodu kursi, apmācības, bērnu nometnes Skatīt vairākTulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35494
Meklēšanas rezultātos parādīts : 227168


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempings
Nomadic Homes glempings Tipi village, glempingsTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri