KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Stila Elements

Stila Elements

Vienības gatve 82, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 26470006
(+371) 67350032
(+371) 67350032
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Uzņēmums „Stila Elements” ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis. Uzņēmumu veido profesionālu darbinieku un partneru komanda ar ilggadēju pieredzi šajā nozarē. Mūs raksturo, ne tikai uzkrātā pieredze, bet arī tādi faktori kā materiālu augstā kvalitāte, profesionāls padoms un konkurētspējīgas cenas. Mēs sadarbojamies ar arhitektiem un dizaineriem, kā arī ar kāpņu un mēbeļu ražotājiem Baltijā, Krievijā un NVS valstīs. Kvalitāte, ātrums, uzticība, profesionalitāte – šie ir tikai daži atslēgas vārdi, kas raksturo mūs! Jūsu, Stila Elements
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortStoffe für Fassadenverputzung Gleznoti ģipša dekori mehr DetailsĢipša dekori mehr DetailsFasādes dekori, elementi mehr DetailsKokgriezumi mehr Details   Koka ornamenti mehr Details   Ornamente mehr Details   Koka karnīzes mehr DetailsKoka līstes mehr DetailsFußleisten mehr DetailsKāpņu reliņi mehr DetailsInterjera elementi mehr DetailsInterieursdesign,Projektierung mehr DetailsDesigner Dienstleistungen
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 44982
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 329944


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Santa, Hotel
Santa, HotelViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Ārijas stādaudzētava, Pflanzenzucht
Ārijas stādaudzētava, PflanzenzuchtĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Rīgas 3. arodskola, Gasthaus
Rīgas 3. arodskola, GasthausViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Vānes māja, Gasthaus
Vānes māja, GasthausDas Gästehaus liegt etwa 100 km von Riga entfernt. Das Haus bietet Platz für bis zu 12 Personen. In der Nähe des Hauses befindet sich ein frisch gegrabener Teich, in dem Sie nach einem Sauna- oder Badbad schwimmen können.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Trīs pēdas, aplīmēšana, Design
Trīs pēdas, aplīmēšana, DesignAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Visi banneri