Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Marteks noma, autoserviss

Marteks noma, autoserviss

Brīvības iela 2e - 1, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 20225885 - auto noma
(+371) 22334640 - serviss
(+371) 26015828 - auto daļas
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Marteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.

 

  • auto rezerves daļas
  • piederumi
  • riepas
  • akumulatori
  • smērvielas un eļļas
  • autoķīmija u.c.

 

Marteks auto ir kļuvis par oficiālo partneri populārajam co-ordSport auto sporta rezerves daļu un piederumu izplatītājam Anglijā. Konsultācijas un labākais risinājums Tavam sporta virzoties uz uzvaru.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutoserviss un auto remonts    Auto diagnostika       Ritošās daļas diagnostika       Auto CO2 pārbaude    Garantijas remonts, apkope, serviss    Riepu maiņa un remonts       Riepu maiņa       Riepu montāža, balansēšana    Ātrumkārbu remonts    Virsbūves remonts       Virsvūves taisnošanas darbi    Virsbūves krāsošana    Dzinēju kapitālais remonts, slīpēšana, honēšana    Dzinēju un transmisijas diagnostika un remonts    Eļļas maiņa    Filtru maiņa    Ritošās daļas remonts    Bremžu remonts, apkope, diagnostika       Bremžu sistēmas maiņa    Zobsiksnu un pievadsiksnu maiņa    Auto kondicionieru remonts un uzpildīšana    Auto elektroaprīkojuma uzstādīšana un remonts    Dīzeļmotoru diagnostika, remonts Auto mazgāšana    Auto pulēšana, vaskošana    Auto pretrūsas apstrāde    Automašīnu salonu ķīmiskā tīrīšana    Auto virsbūves un plastmasas lampu pulēšana Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība    Sporta rezerves daļas Auto sagatavošana ziemai Auto noma Vieglo automašīnu noma Minivenu noma Kravas auto noma Auto piekabju noma Dzīvojamie treileri, auto Auto evakuācija, auto evakuatora pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 61256
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1088114

Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Visi banneri