Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde

Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde

Komunālā iela 4, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV-5020
(+371) 65038857
(+371) 29505514
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

SIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.

Piedāvājam kapu pieminekļus, granīta apmales, granīta vāzes, granīta soliņus, granīta sētiņas (bortiņus), granīta krustus.

 

Granīta vai marmora:
Galda virsmas, virtuves virsmas, bāra letes virsmas, kamīna apdari, trepju pakāpienus, dārza galdus, granīta segumu, sienas plāksnes.

 

Piedāvājam arī dažāda izmēra un krāsas kalto granīta bruģi.

Veicam arī uzstādīšanas darbus jebkurā Latvijas vietā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde    Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk   Granīts       Granīta sētiņas Skatīt vairāk      Granīta pieminekļi Skatīt vairāk      Granīta apmales, izgatavošana Skatīt vairāk   Akmens virsmas un palodzes Skatīt vairāk      Galda virsmas Skatīt vairāk   Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Betona apmales    Polimēra apmales Metāla izstrādājumi    Ķēdes    Lukturi    Žogi, sētas    Metāla soliņi    Kalti metāla svečturi    Metāla vāzes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 48322
Meklēšanas rezultātos parādīts : 582855


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Visi banneri