Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē

Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē

25 km no Kandavas, Skolas iela 8a, Zante, Zantes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3134
(+371) 29442311
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Valodas: LV, RUS, ENG

Darba laiks:

Pirmdiena - Otrdiena - slēgts

Trešdiena - Sestdiena - 10:00 - 17:00

Svētdiena - 10:00 - 15:00

Ekskursijas cena personai:

  • Skolēniem - 1.50 EUR;
  • Pensionāriem - 3.00 EUR;
  • Pieaugušajiem - 5.00 EUR;
  • GIDA pakalpojumi grupām - 5.00 EUR.

(lūgums iepriekš piezvanīt mob. 29442311)


Lūgums apmeklētājiem ierasties vismaz stundu pirms muzeja slēgšanas, lai varētu izbaudīt muzeja daudzveidīgo ekspozīciju.

Svarīgi!
No 1.maija līdz 15.novembrim.
Muzeja apmeklēšanu grupām virs 10 personām laiku iepriekš saskaņojot pa telefonu.

Piedāvā gida pakalpojumus.

Rakstītajos avotos Zante pirmo reizi minēta 1560. gadā. Zantes teritorijā bija divas pusmuižas - Plāņu un Zantes, kā arī ūdens dzirnavas un vējdzirnavas. No muižām mūsu dienās saglabājušās tikai Zantes muiža, kurā atrodas Zantes pamatskola. Pie abām muižām ir parki ar dižkokiem. 1945. gada maijā Plāņu muižas apkārtnē notika vienas no pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī.
Par karadarbības norisi Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem bagātīgi un saistoši stāsta muzeja ekspozīcija (vienīgais Kurzemes cietoksnim veltītais muzejs), tur var iepazīties ar priekšmetu kolekcijām sākot no akmens laikmeta līdz mūsu dienām. Savukārt brīvdabas ekspozīcijā var izstaigāt un apskatīt restaurētos tā laika ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.


Atpūtas vieta
Iespēja izmantot atpūtas vietu pie dīķa ar ugunskura vietu.


Militārā šķēršļu josla
Savus spēkus piedāvā pārbaudīt militārajā šķēršļu joslā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKurzemes cietokšņa muzejs Skatīt vairākLauka ekspozīcija Skatīt vairākIekštelpu ekspozīcija Skatīt vairākTelšu vietas Skatīt vairākMuzeji Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 205015
Meklēšanas rezultātos parādīts : 548634

Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Visi banneri