Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mākslas galerija

Mākslas galerija "Durvis"

Brīvības laukums 21, Tukums, Tukuma novads, Latvija
(+371) 63124312
(+371) 28391437
(+371) 63182393
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Darba laiks: Pirmdien 9.00 - 15.00 Otrdien 9.00 - 17.00 Trešdien 9.00 - 17.00 Ceturtdien 9.00 - 17.00 Piektdien 9.00 - 17.00 Sestdien 9.00 - 15.00 Svētdien slēgts Mākslas galerija Durvis ir viena no septiņām Tukuma muzeja struktūrvienībām. Galerija ir mākslas telpa, kas radīta mūsdienu mākslinieku radošām izpausmēm. Tā atrodas 18. gadsimta ēkā, un tās interjeru veido savdabīgs vēstures uzslāņojumu un mūsdienu mākslas darbu kopums. Galerija "Durvis" pastāv kopš 1988. gada. Sākotnēji tas bija Tukuma mākslinieku grupas salons, kas laika gaitā kļuvis par neatņemamu Tukuma vecpilsētas sastāvdaļu. Galerija specializējas izstāžu veidošanā un mākslas darbu pārdošanā, kā arī konsultē apmeklētājus mākslas darbu iegādē. Galerijas mērķis ir padarīt mūsdienu mākslas darbus pieejamus iespējami plašākai sabiedrības daļai. Tā popularizē ne tikai izcilu Latvijas mākslinieku un lietišķās mākslas meistaru radošos atradumus, bet arī jauno autoru sasniegumus. Galerijas "Durvis" vadītāja: Mārīte Kleinberga
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzstāžu zāles Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13362
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28639


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vašlejas, viesu māja
Vašlejas, viesu mājaVašlejas - viesu nams Tukumā, sakoptā lauku vidē. Vieta pasākumiem, naktsmītnes, kamīnzāle, karaoke, pirts. Piknika vietas, teniss.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Visi banneri