Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tukuma muzejs

Tukuma muzejs

Harmonijas iela 7, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63182392
(+371) 27843190
(+371) 63182393
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Tukuma muzeja sastāvā ietilpst Tukuma Mākslas muzejsDurbes pilsMākslas galerija "Durvis"Tukuma Pilsētas vēstures muzejs "Pils tornis"Tukuma Audēju darbnīcaPastariņa muzejs un arī Džūkstes Pasaku muzejs.

Tukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem, pedagoģiskās programmas, profesionālās pilnveides un tālākizglītības kursus.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMākslas muzejs Tukumā (Muzeji)    Izstādes, Ekspozīcijas       Vēstures izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Mākslas izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Etnogrāfijas izstādes (Izstādes, Ekspozīcijas)       Izstādes, izstāžu rīkošana       Muzeja ekspozīcijas    Izstāžu zāles Muzeja pedagoģiskās programmas    Radošās darbnīcas    Izglītojošas programmas (Izglītības programmas)    Tālākizglītības kursi (Tālākizglītība) Telpu noma    Telpas konferencēm un semināriem    Kāzu svinības, kāzas Ekskursijas    Ekskursijas skolēniem    Pasākumu programmas       Pasākumu organizēšana Suvenīri Koncerti Lauku tūrisms Lietišķās mākslas meistaru darinājumi (Lietišķā māksla) Muižas Pilis Parki Maizes cepšana Pasaku muzejs Džūkstē (Muzeji) Audēju darbnīca Tukumā (Radošās darbnīcas) Muzejs bērniem (Muzeji) Leonīds Āriņš (Mākslinieki) Ernests Birznieks - Upītis (Mākslinieki)
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22179
Meklēšanas rezultātos parādīts : 526886

RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri