KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Mākslas galerija

Mākslas galerija "Durvis"

Brīvības laukums 21, Tukums, Tukuma novads, Latvija
(+371) 63124312
(+371) 28391437
(+371) 63182393
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Darba laiks: Pirmdien 9.00 - 15.00 Otrdien 9.00 - 17.00 Trešdien 9.00 - 17.00 Ceturtdien 9.00 - 17.00 Piektdien 9.00 - 17.00 Sestdien 9.00 - 15.00 Svētdien slēgts Mākslas galerija Durvis ir viena no septiņām Tukuma muzeja struktūrvienībām. Galerija ir mākslas telpa, kas radīta mūsdienu mākslinieku radošām izpausmēm. Tā atrodas 18. gadsimta ēkā, un tās interjeru veido savdabīgs vēstures uzslāņojumu un mūsdienu mākslas darbu kopums. Galerija "Durvis" pastāv kopš 1988. gada. Sākotnēji tas bija Tukuma mākslinieku grupas salons, kas laika gaitā kļuvis par neatņemamu Tukuma vecpilsētas sastāvdaļu. Galerija specializējas izstāžu veidošanā un mākslas darbu pārdošanā, kā arī konsultē apmeklētājus mākslas darbu iegādē. Galerijas mērķis ir padarīt mūsdienu mākslas darbus pieejamus iespējami plašākai sabiedrības daļai. Tā popularizē ne tikai izcilu Latvijas mākslinieku un lietišķās mākslas meistaru radošos atradumus, bet arī jauno autoru sasniegumus. Galerijas "Durvis" vadītāja: Mārīte Kleinberga
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAustellungen mehr Details
Die Karte, Verbundenen Unternehmen

Statistik:
Ist durchgesehen : 13353
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 28629


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Lielkaibēni, Gasthaus
Lielkaibēni, GasthausZwei Säle mit Kaminen, Unterkunft (30 Betten). Feste bis 70 Personen, Cateringservice, Festtischdecken.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Aiva plus, Bauarbeiten und Renovierungen
Aiva plus, Bauarbeiten und RenovierungenAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Visi banneri