Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rojas rodes, brīvdienu māja

Rojas rodes, brīvdienu māja

Plūdoņa iela 12, Roja, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3264
(+371) 29551953
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

- Brīvdienu mājā var dzīvot viens vai divi viesi.

- Papildus var izmitināt vēl vienu vai divus cilvēkus.

- Viesi tiek laipni gaidīti visos gadalaikos. Telpās ir apsildāmā grīda, un viesi siltumu var regulēt paši.

- Rojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju.

- Rojas Rodēs ir dzīvojamā guļamistaba, virtuve, dušas telpa un atsevišķa tualete.

Dzīvojamajā guļamistabā - divguļamā gulta ar Dormeo gultas piederumiem, pusotrvietīgs saliekamais dīvāns, skapis, platekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas pieslēgumu, CD atskaņotājs un kvalitatīva akustiskā sistēma.

Virtuvē - ietilpīgs ledusskapis ar nelielu saldētavu, infrasarkano staru divriņķu plīts ar atbilstošiem ēdienu gatavošanas traukiem, keramiskā izlietne, mikroviļņu krāsns, tosteris, elektriskā tējkanna, dažādi trauki un galda piederumi, galds un četras ērtas oriģināla dizaina taburetes.Tualetē - bidē duša un dvieļu žāvētājs.Dušas telpā - duša atdalīta no keramiskās izlietnes. Nodrošināti visi vannas istabas aksesuāri. Blakus izlietnei ir arī fēns.

- Sienas un griesti izbūvēti no koka.

- Apsildāmā grīda izklāta ar flīzēm.

- Pie gultas un dīvāna uz grīdas ir Dormeo paklāji.

- Bezmaksas bezvadu internets.

- Bezmaksas autostāvvieta slēgtā teritorijā.

Iespējas

- Viesi bez papildus maksas var novietot savu sporta u. tml. inventāru slēdzamā un vēdināmā šķūnītī blakus dzīvojamām telpām.

- Grilu ar piederumiem un ugunskura vietu viesi var lietot bez maksas, taču kokogles un malka ir par atsevišķu samaksu.

- Dārzā iespējams atpūsties plašā mēbelētā lapenē ar gleznainu skatu tālumā un miniatūru ūdensdārzu blakus. Lieliska vieta rīta kafijas vai pusdienu maltītes ieturēšanai.

- Internets ir lietojams arī lapenē un visā dārza teritorijā.

- Iespējams noīrēt velosipēdus (10,– eiro/1 velosipēds/diena).

- Uz ziemeļiem no Rojas ostas atrodas labiekārtota smilšainā pludmale. Pa šo pludmali var aiziet līdz pat Kolkai (46 – 50 km). Tā ir piemērota gan pastaigām, gan izbraukumiem ar velosipēdu. Maz cilvēku – visas iespējas pilnībā izbaudīt vienatni.

- Uz dienvidiem no Rojas ostas ir gleznaina akmeņainā pludmale, kur vērojami daudzi dažādi putni, tostarp gulbji. Šī pludmale vairāk piemērota pastaigām, ar velosipēdu braukt būs pagrūti, lai gan ne neiespējami.

- Abas pludmales atrodas aptuveni 1,4 km no Rojas Rodēm.

- Ceļš uz pludmalēm ved garām trim dažādām vietām, kur var paēst, kā arī nopirkt pārtiku.

- Roja un tās apkārtne ir stārķu un dzērvju iemīļota vieta.

- Blakus Rojas upes tiltam ir laivu noma. Stāvie, kokiem apaugušie upes krasti ir fantastisks skats, kas airētājiem paliks neizdzēšamā atmiņā.

- Piecu minūšu gājiena attālumā no Rojas Rodēm ir priežu skrajmežs – kā radīts pastaigām, skriešanai, izbraukumiem ar velosipēdu.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Brīvdienu mājas Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairāk   Kempingi Skatīt vairākPeldvietas Skatīt vairākLaivu noma, īre Velosipēdu noma Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Makšķerēšana    Atpūta pie jūras Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm    Atpūta pie ezeriem Piknika vietas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 29485
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1197364

SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Visi banneri