Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

UAB Tvora, vārti, žogi, automātika

Liepkalnio gatvė 110, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-02121
(+371) 67881043
(+371) 67881043
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Tādēļ klienti var rēķināties ar plašu sortimentu un profesionāļu konsultācijām. Mēs esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih. Moduļsētas laikmetā jaunu žogu. Modulāra žogi var shtaketny vai palisadni. Galvenā priekšrocība moduļu žogu - tas ir konstrukcijas izturība, izturība, lielais krāsu klāsts un estētisks izskats. Šie žogi radot unikālu Aluzinc ® sakausējuma, kurā ir vislielākais pretkorozijas īpašības, un 12 reizes lielāks nekā cinkotas loksnes uz šiem rādītājiem. Plastmasa pret koku Speciālistu nostāja ir plastmasas pusē. Ne ar kādu grunti un tehnoloģisko apstrādi nav iespējams saglabāt koka estētisko un fizisko kvalitāti atmosfēras apstākļiem. Jaunums! Saliekamie Jaunā žoga pamatu montāžas metode atvieglo apgrūtinošos sētas betonēšanas darbus.. Saliekamā pamats žogu ļauj ātri, lēti un efektīvi veidot žogu, izmantojot tikai gatavo pozīcijas. imitēts dzīvžogu Tas ir - jauns un salīdzinoši lēts veids, kā atdzīvināt jūsu sētas no tīkla, padara zaļo un aptver teritoriju no nevēlamiem skatieniem. Granīta bruģis Granīta bruģis - tā ir jūsu mājas vizītes kartiņa. Granīt - ilggadīgs un skaists materiāls, spējīgs izcelt un daudzveidot landšaftās arhitektūras pat lokālā pielietojumā. Izlikts no granīta iebraukšana priekš auto, ne tikai prestižu skatu jūsu mājai, bet arī uzturēs īpaši ilggadīgu pārklājumu atļaus atdzīvot drūmo, pelēko bruģu segumu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŽogi, sētas, pasētas un vārti Skatīt vairāk   Žogi, sētas       Plastmasas žogi Skatīt vairāk      Metāla žogi       Metinātie un pītie žogi Skatīt vairāk      Moduļu žogi Skatīt vairāk      Žogu pamati, borti Skatīt vairāk      Vārti Skatīt vairāk   Žogu projektēšana, izgatavošana, montāža, serviss    Nožogojumu celtniecības bloki Skatīt vairāk   Termokoksne    Termokoksnes žogi    Termiski apstrādāti dēļi Fasādes darbi    Fasādes apdares materiāli Skatīt vairāk   Sienas flīzes Labiekārtošana, apzaļumošana    Bruģis, bruģakmens Skatīt vairāk   Mazās arhitektūras formas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 69512
Meklēšanas rezultātos parādīts : 545422

Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
LEGALIA, juridiskais birojs
LEGALIA, juridiskais birojsJuridiskajā birojā LEGALIA esam apvienojušies juristi ar 20 gadu pieredzi. Mūsu galvenā vērtība ir ikviens klients, kurš vēršas pie mums pēc palīdzības kādas problēmas atrisināšanai vai vienkāršu un ikdienišķu jautājumu atrisināšanai.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Visi banneri