Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Rojas rodes, дом для выходных

Rojas rodes, дом для выходных

Plūdoņa iela 12, Roja, Rojas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3264
(+371) 29551953
 
ВсёПредложениеГалереяVideoКарта
Описание

- Brīvdienu mājā var dzīvot viens vai divi viesi.

- Papildus var izmitināt vēl vienu vai divus cilvēkus.

- Viesi tiek laipni gaidīti visos gadalaikos. Telpās ir apsildāmā grīda, un viesi siltumu var regulēt paši.

- Rojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju.

- Rojas Rodēs ir dzīvojamā guļamistaba, virtuve, dušas telpa un atsevišķa tualete.

Dzīvojamajā guļamistabā - divguļamā gulta ar Dormeo gultas piederumiem, pusotrvietīgs saliekamais dīvāns, skapis, platekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas pieslēgumu, CD atskaņotājs un kvalitatīva akustiskā sistēma.

Virtuvē - ietilpīgs ledusskapis ar nelielu saldētavu, infrasarkano staru divriņķu plīts ar atbilstošiem ēdienu gatavošanas traukiem, keramiskā izlietne, mikroviļņu krāsns, tosteris, elektriskā tējkanna, dažādi trauki un galda piederumi, galds un četras ērtas oriģināla dizaina taburetes.Tualetē - bidē duša un dvieļu žāvētājs.Dušas telpā - duša atdalīta no keramiskās izlietnes. Nodrošināti visi vannas istabas aksesuāri. Blakus izlietnei ir arī fēns.

- Sienas un griesti izbūvēti no koka.

- Apsildāmā grīda izklāta ar flīzēm.

- Pie gultas un dīvāna uz grīdas ir Dormeo paklāji.

- Bezmaksas bezvadu internets.

- Bezmaksas autostāvvieta slēgtā teritorijā.

Iespējas

- Viesi bez papildus maksas var novietot savu sporta u. tml. inventāru slēdzamā un vēdināmā šķūnītī blakus dzīvojamām telpām.

- Grilu ar piederumiem un ugunskura vietu viesi var lietot bez maksas, taču kokogles un malka ir par atsevišķu samaksu.

- Dārzā iespējams atpūsties plašā mēbelētā lapenē ar gleznainu skatu tālumā un miniatūru ūdensdārzu blakus. Lieliska vieta rīta kafijas vai pusdienu maltītes ieturēšanai.

- Internets ir lietojams arī lapenē un visā dārza teritorijā.

- Iespējams noīrēt velosipēdus (10,– eiro/1 velosipēds/diena).

- Uz ziemeļiem no Rojas ostas atrodas labiekārtota smilšainā pludmale. Pa šo pludmali var aiziet līdz pat Kolkai (46 – 50 km). Tā ir piemērota gan pastaigām, gan izbraukumiem ar velosipēdu. Maz cilvēku – visas iespējas pilnībā izbaudīt vienatni.

- Uz dienvidiem no Rojas ostas ir gleznaina akmeņainā pludmale, kur vērojami daudzi dažādi putni, tostarp gulbji. Šī pludmale vairāk piemērota pastaigām, ar velosipēdu braukt būs pagrūti, lai gan ne neiespējami.

- Abas pludmales atrodas aptuveni 1,4 km no Rojas Rodēm.

- Ceļš uz pludmalēm ved garām trim dažādām vietām, kur var paēst, kā arī nopirkt pārtiku.

- Roja un tās apkārtne ir stārķu un dzērvju iemīļota vieta.

- Blakus Rojas upes tiltam ir laivu noma. Stāvie, kokiem apaugušie upes krasti ir fantastisks skats, kas airētājiem paliks neizdzēšamā atmiņā.

- Piecu minūšu gājiena attālumā no Rojas Rodēm ir priežu skrajmežs – kā radīts pastaigām, skriešanai, izbraukumiem ar velosipēdu.

Галерея
Video
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаГостиницы и ночлег подробнее   Дома отдыха подробнее   2-местные домики подробнее   Гостевые дома подробнее   Гостевые дома подробнее   Кемпинги подробнееМеста для купания подробнееПрокат лодок Прокат велосипедов подробнееОтдых на природе подробнее   Рыбалка    Отдых у моря подробнее   Отдых у реки    Отдых у озер Места для пикника подробнее
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 29559
Показан в результатах поиска : 1199219


Vidzemes logi, двери и окна
Vidzemes logi, двери и окнаSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Riekstkalni, деревопитомник
Riekstkalni, деревопитомникСпециализированный питомник ореховых деревьев «RIEKSTKALNI» предлагает морозостойкие саженцы ореховых деревьев из Канады, подходящие для латвийского климата. Наши саженцы выращены из семян лучших канадских сортов материнских деревьев, что позволяет саженцам лучше адаптироваться к латвийскому климату, почве и световому режиму.
Mazo dzīvnieku klīnika, ветеринарная клиника
Mazo dzīvnieku klīnika, ветеринарная клиникаPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
LEAnD, SIA, бухгалтерия
LEAnD, SIA, бухгалтерияMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten
Occupational Safety CardHot work certificate
Vintāža, гостевой дом
Vintāža, гостевой домУютный банкетный зал для проведения банкетов до 45 человек, свадеб, корпоративов, выпускных вечеров, вечеринок, дней рождений, детских праздников или место, где просто можно отметить семейное торжество.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaПереносные сауны - бочки, ванны. Прокат лодок для путешествия по Абаве, катание на лодках в Курземе, прокат лодок в Кандаве, транспорт с водителем от конечной точки катания до места, где вы начали путешествие и оставили свое транспортное средство. Прокат SUP досок. Садовые игры.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliФирма Cel. Прогрессивные строительные конструкции. Газобетон YTONG, гипсовые пластины FERMACELL, биологические очистные системы сточной воды
Visi banneri