KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Jost Residence, Gasthaus

Jost Residence, Gasthaus

Robežu iela 7, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 25470069
(+371) 29460141
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Jost Residence piedāvā brīvdienu māju, kas piemērota īsai pieturai vai ilgtermiņa brīvdienām. Luksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantisku, mājīgu un kvalitatīvu brīvdienu tikai diviem, mēs esam pārliecināti, ka  būsiet gandarīti par šo brīvdienu izvēli.

Jost Residence atrodas Alūksnes ezera krastā, Alūksnē, 200 km attālumā no Rīgas. Guļbūve ar lielu privāto dārzu, pirts ar iekštelpu peldbaseinu ir lieliska vieta ceļošanai cilvēkiem, kuri meklē mieru un atpūtu.

Modernā 300 m² guļbūve, kas tika uzcelta 2007. gadā, piedāvā bezmaksas mobilo WiFi. Mājā ir trīs guļamistabas ar 3 divvietīgām gultām (2 papildu dīvāniem), dzīvojamā istaba, 3 tualetes, 2 dušas un sauna. Pilnībā aprīkotajā atvērtajā virtuvē ir trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis un cepeškrāsns. Jūsu ērtībai ir arī veļas mašīna. Terasē atrodas āra atpūtas zona ar grillēšanas iespējām. Viesiem ir pieejams bezmaksas aprīkojums, piemēram, bērnu ēdināšanas krēsls, bērnu gultiņa un bērnu krēsli.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFerienhäuser mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details   Doppelzimmer mehr DetailsSaunas mehr Details   Schwimmbäder mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 19529
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 284179


BALTIC-S, Sanitätstechnik
BALTIC-S, SanitätstechnikUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Akmeņkalis, SIA, Steinbearbeitung
Akmeņkalis, SIA, SteinbearbeitungSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssDas Erholungszentrum “Dridži” lädt alle ein, die das Interesse für Erholung und Tourismus auf dem Lande haben und Ihnen die Unterbringung in gemütlichen Balkenhäusern, die das ganze Komfort haben. Für besondere Festlichkeiten steht Ihnen unser Gästehaus zur Verfügung, von dem man eine unvergessliche Aussicht auf den malerischen Dridži See werfen kann.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Park Hotel Kekava, Hotel
Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Latroof Ltd, SIA, Dachbeläge
Latroof Ltd, SIA, DachbelägeLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Ezernieki, Gasthaus
Ezernieki, GasthausViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, Holzbearbeitung
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, HolzbearbeitungHolzzubehör für Ihre Küche, Ihr Zuhause, Ihre Sauna, Ihren Garten und alles andere, von Holzspateln und -löffeln bis hin zu einer tragbaren Sauna und einem Fass, die das ganze Jahr über beheizt werden können.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Visi banneri