Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža

Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža

Hipokrāta iela 1, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 67840744
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

                                    Non scholae, sed vitae discimusNe skolai, bet dzīvei mācāmies

Tuvākās atvērto durvju dienas:

16. maijā plkst. 11:00, reģistrējiet šeit: https://ej.uz/atverdurvislurmk

Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža (turpmāk – LU RMK) ir akreditēta profesionālās augstākās izglītības iestāde, kurā pēc vidējās izglītības iegūšanas iespējams iegūt īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālo augstāko izglītību.

Misija

LU RMK misija ir sagatavot augstas kvalitātes īsā cikla (pirmā līmeņa) augstākās izglītības profesionāļus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās kompetences būtu atbilstošas Latvijas tautsaimniecības un ES prasībām, kā arī veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību.

Vīzija

LU RMK ir atpazīstama, prestiža īsā cikla (pirmā līmeņa) augstākās izglītības iestāde veselības aprūpes un mūžizglītīizglītības jomā Latvijā un ārpus tās.

Studē:

  • Renovētās un modernās telpās;
  • Kvalificētu mācībspēku vadībā;
  • Modernām tehnoloģijām aprīkotās simulāciju laboratorijās.

Iegūsti:

  • Iespēju studijas apvienot ar darbu;
  • Garantētu prakses vietu Latvijas labākajās veselības aprūpes iestādēs;
  • Dalību Erasmus+ un citos starptautiskajos projektos;
  • Mājīgu vietu studentu viesnīcā.

Īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālās augstākās izglītības studiju programmas:

  • “Ārstniecība” (kvalifikācija - Ārsta palīgs, Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs, Ambulatorā dienesta ārsta palīgs ),
  • “Masāža un hidroterapija” (kvalifikācija - Masieris),
  • “Optometrista asistents” (kvalifikācija - Optometrista asistents).

Jaunums!

Atsaucoties uz Aizsardzības ministrijas iniciatīvu un pamatojoties uz ārsta palīga profesijas standartu (apstiprināts Profesionālās izglītības un nodarbinātības trīspusējās sadarbības apakšpadomē), izveidots studiju kurss ar mērķi apmācīt neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu militāro operāciju laikā.

                                          

                                       Šeit ir viss, lai kļūtu par izcilu veselības aprūpes speciālistu!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKoledžas Augstākā izglītība    Īsā cikla profesionālā augstākā izglītība       Ārstniecība Skatīt vairāk         kvalifikācija - Ārsta palīgs Skatīt vairāk         kvalifikācija - Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs Skatīt vairāk         kvalifikācija - Ambulatorā dienesta ārsta palīgs Skatīt vairāk      Masāža un hidroterapija Skatīt vairāk         kvalifikācija - Masieris Skatīt vairāk      Optometrista asistents Skatīt vairāk         kvalifikācija - Optometrista asistents Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15809
Meklēšanas rezultātos parādīts : 61622


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Deko Alianse, ziedu salons
Deko Alianse, ziedu salonsSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes iela 14
7. martā strādāsim stundu ilgāk līdz 20:00 8. martā strādāsim kā darba dienā no 8:00 līdz 19:00 Piedāvājam arī ziedu piegādi, piezvani un pasūti +371 67282841www.dekoziedi.lv
Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Visi banneri