Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža

Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža

Hipokrāta iela 1, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 67840744
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

                                    Non scholae, sed vitae discimusNe skolai, bet dzīvei mācāmies

Tuvākās atvērto durvju dienas:

12. martā plkst. 11:00, reģistrējies šeit: https://forms.gle/HcUiurL39c4UmKmw5

16. maijā, laiks vēl tiks precizēts.

Latvijas Universitātes Rīgas Medicīnas koledža (turpmāk – LU RMK) ir akreditēta profesionālās augstākās izglītības iestāde, kurā pēc vidējās izglītības iegūšanas iespējams iegūt īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālo augstāko izglītību.

Misija

LU RMK misija ir sagatavot augstas kvalitātes īsā cikla (pirmā līmeņa) augstākās izglītības profesionāļus veselības aprūpes jomā, lai studiju laikā iegūtās kompetences būtu atbilstošas Latvijas tautsaimniecības un ES prasībām, kā arī veidotu stabilu pamatu mūžizglītībai un attīstītu pētniecisko darbību.

Vīzija

LU RMK ir atpazīstama, prestiža īsā cikla (pirmā līmeņa) augstākās izglītības iestāde veselības aprūpes un mūžizglītīizglītības jomā Latvijā un ārpus tās.

Studē:

  • Renovētās un modernās telpās;
  • Kvalificētu mācībspēku vadībā;
  • Modernām tehnoloģijām aprīkotās simulāciju laboratorijās.

Iegūsti:

  • Iespēju studijas apvienot ar darbu;
  • Garantētu prakses vietu Latvijas labākajās veselības aprūpes iestādēs;
  • Dalību Erasmus+ un citos starptautiskajos projektos;
  • Mājīgu vietu studentu viesnīcā.

Īsā cikla (pirmā līmeņa) profesionālās augstākās izglītības studiju programmas:

  • “Ārstniecība” (kvalifikācija - Ārsta palīgs, Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs, Ambulatorā dienesta ārsta palīgs ),
  • “Masāža un hidroterapija” (kvalifikācija - Masieris),
  • “Optometrista asistents” (kvalifikācija - Optometrista asistents).

Jaunums!

Atsaucoties uz Aizsardzības ministrijas iniciatīvu un pamatojoties uz ārsta palīga profesijas standartu (apstiprināts Profesionālās izglītības un nodarbinātības trīspusējās sadarbības apakšpadomē), izveidots studiju kurss ar mērķi apmācīt neatliekamās medicīniskās palīdzības sniegšanu militāro operāciju laikā.

                                          

                                       Šeit ir viss, lai kļūtu par izcilu veselības aprūpes speciālistu!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKoledžas Augstākā izglītība    Īsā cikla profesionālā augstākā izglītība       Ārstniecība Skatīt vairāk         kvalifikācija - Ārsta palīgs Skatīt vairāk         kvalifikācija - Neatliekamās medicīnas ārsta palīgs Skatīt vairāk         kvalifikācija - Ambulatorā dienesta ārsta palīgs Skatīt vairāk      Masāža un hidroterapija Skatīt vairāk         kvalifikācija - Masieris Skatīt vairāk      Optometrista asistents Skatīt vairāk         kvalifikācija - Optometrista asistents Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15678
Meklēšanas rezultātos parādīts : 60621

Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Visi banneri