Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Malnavas koledža

Malnavas koledža

Malnava, Malnavas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5750
(+371) 65733274
(+371) 65733100
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Malnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža īsteno 1.līmeņa profesionālās augstākās studiju un profesionālās vidējās izglītības programmas.

Koledža 2018./2019.gadā īstenos studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība.

Profesionālās vidējās izglītības programmas ar 4 gadu apmācību Banku zinības un finanses (finanšu darbinieks), Lauksaimniecība (augkopības tehniķis), Lauksaimniecības tehnika (lauksaimniecības tehnikas mehāniķis) un Autotransports (automehāniķis un autodiagnostiķis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

2.līmeņa arodizglītības programma ar viena gada apmācību Dārzkopība (dārzkopis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

IPĪV “Višķi” realizējam IP Lauksaimniecība un Autotransports. 

Gan Malnavā, gan Višķos ir iespēja izglītoties nepilna laika (maksas) programmās.

2017./2018. mācību gadā koledžā izglītojas vairāk nekā 1000 studenti un audzēkņi un strādā gandrīz 50 kvalificēti pedagogi.

Koledža sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgū. Koledža mudina jauniešus pēc vidējās profesionālāsizglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās un pulciņos. Audzēkņiem dienesta viesnīcā ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties šautriņu mešanas, dambretes, šaha, smagatlētikas sekcijās.

Pēc nodarbībām notiek futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, volejbola sekcijas.

Radoši darbojas jauniešu deju kolektīvs “Malnava”, literārais, ētikas un estētikas, floristikas un novadpētniecības un mākslinieciskās jaunrades pulciņi.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība    Autotransports       Automehāniķis       Autodiagnostiķis       Autoelektriķis       Autoatslēdznieks       Autoservisa speciālists    Dārzkopība       Dārzkopis    Lauksaimniecība       Augkopības tehniķis       Lauku īpašumu apsaimniekotājs       Lauksaimniecības tehnika       Lauksaimniecības tehnikas mehāniķis       Uzņēmējdarbības speciālists laukisamniecībā    Banku zinības un finanses       Finanšu darbinieks    Grāmatvedība       Grāmatvedis
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20008
Meklēšanas rezultātos parādīts : 96804

Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
INETA LESĪTE, stiliste
INETA LESĪTE, stilisteLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Visi banneri