Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DOGMAR.LV, interneta veikals

DOGMAR.LV, interneta veikals

Lubānas iela 78, Rīga, Latvija
(+371) 20261616
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliVairumtirdzniecībaSatelīta TV   Virszemes televīzijas dekoderi    Istabas un āra TV antenas   LNBAuto preces   Auto audio un video   Autoķīmija   Autoacs   GPS NavigācijaBaseini, baseinu aprīkojumiPreces bērniem   Rotaļlietas   Bērnu autosēdeklīši   Bērnu ratiņi   Galda spēles   Lego rotaļlietas   PuzlesInstrumenti   Instrumenti ar akumulatoriem   ElektroinstrumentiDatori, Internets, Programmatūra   Spēļu konsoles   Portatīvie datori   Datori   Datu nesēji   Elektroniskās ierīces, komponentes   Flash atmiņas   MonitoriSuvenīri, dāvanasDigitālie foto rāmjiSporta un tūrisma preces   Teltis pārgājieniem   Trenažieri   VelosipēdiMūzikas instrumentiSakaru tehnika   Telefoni   Mobilie telefoni, tirdzniecībaAudio un video tehnikas tirdzniecība   MP3 atskaņotāji   Mājas kinozāles un akustika   DVD atskaņotājiDzīvnieku barībaMotocikli, Motorolleri, Mopēdi   Skuteri   Kvadracikli, tirdzniecība   Matrači   Dārzs un sēta   Dārza mēbelesSadzīves tehnika   Tvaika ģeneratori   Putekļu sūcēji   Maizes krāsnis   Ledusskapji   Mikroviļņu krāsnis   Siltuma ventilatori   Baterijas, akumulatori   Sulu spiedes   Elektriskās tējkannas   Tosteri   Trauku mazgājamās mašīnas   Virtuves tvaika nosūcēji   Veļas mazgājamās mašīnas   Plīts virsmas   Trauki, virtuves piederumiTelevizori un piederumi   LCD TVFoto un filmēšanas aparatūra, piederumi   Video kameras   Digitālās videokamerasBiroja tehnika un iekārtas   Biroja papīrs   Lāzera printeru toneri   Faksi   Skeneri   Lāzerdrukas printeri   Laminētāji    Dokumentu smalcinātājiApgaismojums, apgaismes tehnika   LampasSantehnika   Keramiskie WC podi   Ūdens maisītāji   Izlietnes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31853
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2760222
Skatīt arī katalogā : Interneta veikali

Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri