Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
DOGMAR.LV, interneta veikals

DOGMAR.LV, interneta veikals

Lubānas iela 78, Rīga, Latvija
(+371) 20261616
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliVairumtirdzniecībaSatelīta TV   Virszemes televīzijas dekoderi    Istabas un āra TV antenas   LNBAuto preces   Auto audio un video   Autoķīmija   Autoacs   GPS NavigācijaBaseini, baseinu aprīkojumiPreces bērniem   Rotaļlietas   Bērnu autosēdeklīši   Bērnu ratiņi   Galda spēles   Lego rotaļlietas   PuzlesInstrumenti   Instrumenti ar akumulatoriem   ElektroinstrumentiDatori, Internets, Programmatūra   Spēļu konsoles   Portatīvie datori   Datori   Datu nesēji   Elektroniskās ierīces, komponentes   Flash atmiņas   MonitoriSuvenīri, dāvanasDigitālie foto rāmjiSporta un tūrisma preces   Teltis pārgājieniem   Trenažieri   VelosipēdiMūzikas instrumentiSakaru tehnika   Telefoni   Mobilie telefoni, tirdzniecībaAudio un video tehnikas tirdzniecība   MP3 atskaņotāji   Mājas kinozāles un akustika   DVD atskaņotājiDzīvnieku barībaMotocikli, Motorolleri, Mopēdi   Skuteri   Kvadracikli, tirdzniecība   Matrači   Dārzs un sēta   Dārza mēbelesSadzīves tehnika   Tvaika ģeneratori   Putekļu sūcēji   Maizes krāsnis   Ledusskapji   Mikroviļņu krāsnis   Siltuma ventilatori   Baterijas, akumulatori   Sulu spiedes   Elektriskās tējkannas   Tosteri   Trauku mazgājamās mašīnas   Virtuves tvaika nosūcēji   Veļas mazgājamās mašīnas   Plīts virsmas   Trauki, virtuves piederumiTelevizori un piederumi   LCD TVFoto un filmēšanas aparatūra, piederumi   Video kameras   Digitālās videokamerasBiroja tehnika un iekārtas   Biroja papīrs   Lāzera printeru toneri   Faksi   Skeneri   Lāzerdrukas printeri   Laminētāji    Dokumentu smalcinātājiApgaismojums, apgaismes tehnika   LampasSantehnika   Keramiskie WC podi   Ūdens maisītāji   Izlietnes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31974
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2778564
Skatīt arī katalogā : Interneta veikali


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošana
Kalndruvas bloks, SIA, labiekārtošana, apzaļumošanaKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Mežinieku mājas, viesu nams
Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Visi banneri