Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Celmiņi, holiday house

Celmiņi, holiday house

Celmiņi, Kūku pagasts, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5202
(+371) 29124049
 
AllOffersGalleryMap
Description

            Meža ielokā, pilnīgā klusumā un mierā, kur diena sākas ar saullēktu un beidzas ar saulrietu slejas brīvdienu māja ‘’Celmiņi’. Vieta, kur pavasarī dzirdami strazdu traļļi, vasarā stārķa klabināšana un rudenī gājputnu spārnu švīkoņa. Mobilie sakari un WiFi šeit ‘’īpašā režīmā’’, jo jābauda atpūta un daba.

Brīvdienu mājas "Celmiņi" tūrisma pakalpojumi ir pilnveidojušies, pateicoties LEADER projektu pieejai. Tika radīti vairāki jauninājumi un šobrīd klientiem tiek piedāvātas triju veidu pirtis:

* Tvaika jeb Turku pirts;

* Pagraba pirts kas aprīkota ar saunu;

* Latviskā pirts ar iespēju izbaudīt ‘’pērienu’’

Zvaigžņotās debesis romantiskāk vērot āra kublā. Klientiem pieejami divu veidu kubli ( parasts un džakūzī).

Aktīvajā sezonā nakšņošana iespējama ne tikai viesu mājas telpās, bet arī divvietīgos un trīsvietīgos Eko-namiņos’’.

Lai uzlabotu labsajūtu drosmīgākie var sevi palutināt ‘’Bišu dziedinātavā’’, ko plaši izmanto Ukrainā, kā arī šis pakalpojums iekaro Latvijas tirgu.

Ierodoties brīvdienu mājā jūsu ģimene un pārējie viesi visas dienas garumā varēs aktīvi pavadīt laiku.

Atkarībā no sezonas mēs piedāvājam:

* radošās nodarbes – darbnīcas (keramikas, sietspiedes, stikla apgleznošanas, mīļlietiņu pagatavošanas un citas darbnīcas);

*dažādas erudīcijas, komandu vienojošās spēles un spoortiskās aktivitātes (nūjošanas inventāru, velosipēdus, lielformāta un citas āra spēles);

* peintbola spēles teritoriju, aprīkojumu un inventāru;

* loka šaušanas inventāru;

* ziemas prieku baudīšana vizienoties ar sniega motociklu;

* izzinošu, pētniecisku ‘’Dabas skoliņa’’ pašiem mazajiem un citiem interesentiem;

Kad radoši esam padarbojušies un iestājies neliels ‘’izsalkums’’ ir iespēja baudīt uz ugunskura vārītu zupu vai pasūtītās pusdienas no tuvējām kafejnīcām.

Tāpat brīvdienu mājā ir pieejama ar visu inventāru aprīkota virtuve āra grils, kur jūs paši variet pagatavot sev tīkamo maltīti.

Blakus mums attālumā līdz 10 km ir vērts apskatīt un izbaudīt:

Dzirkaļu pilskalns;

Laukezers un Laukezera dabas parks;

Ildzenieku, Namiķa un Baļotes ezeri;

Mīļdzīvnieku (alpaku) apskates vieta;

Pieejamo pakalpojumu izmaksas tiek saskaņotas ar katru klientu individuāli pusēm vienojoties.

Gallery
OffersProducts, services, keywordsAccommodations more details   Guest Houses in Latvia more details   Tent places more detailsBanquet halls more details   Serving tables    Places for weddings more details   Banquets Bathhouses, saunas Organisationof events Leisure activities more details   Gym Solariums Outdoor leisure more details   Nature trails    Fishing    Recreation by lakes Tourism attraction sites
Map

Statistics:
Fully viewed : 114582
Showed in search results : 1674066


Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Granda, joinery
Granda, joineryJoinery work of the company Granda. Stair manufacturing, installation; furniture manufacturing; oak beer barrels; bathhouse tubes and hot tubes; wood baths.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Jena motors, SIA, recreation farm
Jena motors, SIA, recreation farmQuadracycle, motoroller, motorcycle, water and snow motorcycle rent and sale. Sport inventory rent.
Saullēkti ozolos, guest house
Saullēkti ozolos, guest houseViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones is a new recreation place in Plienciem 900m from the sea. The glamping is located in a pine-covered, green, blooming area. Nearby: walking trails with blueberries, lingonberries and mushrooms. The glamping is equipped with a kitchen area, where you will find a refrigerator, dishes, induction cooker, microwave oven, coffee machine. The cabin has a shower, toilet, air heat pump (the temperature can be cooled or heated), pellet fireplace.
Visi banneri