Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vienkiemis, atpūtas komplekss

Vienkiemis, atpūtas komplekss

Vienkiemis, Padvariai, Kretinga, Kretingos rajono, Klaipėdos apskritis, Lietuva, LT-97157
(+370) 44578425
(+370)68569549
(+370) 44577597
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteFaili
Apraksts
Pie Kretingas Akmenes upes krastā atrodas milzīgs atpūtas komplekss ar nacionālām iezīmēm. Vienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas. Īpašnieki – viena ģimene – sākuši no mazumiņa: ar pirtiņu un mazu viesu namiņu. Tagad izaudzis milzu komplekss, kur var vienlaikus paēdināt 300 un izguldināt 70 ļaužu. Turklāt tas atgādina etnogrāfisko muzeju, jo vizuālo noformējumu papildina Lietuvai raksturīgās koka skulptūras, un, šķiet, ka šeit ir savākti vai visi Žemaitijas senie darbarīki, rati, kamanas un citas lietas, kas stāsta par dzīvi laukos pirms vairāk nekā gadu simteņa. Var apskatīt arī mājdzīvniekus, bet īpašs ir kāds stārķis, kas jau sešus gadus šeit vairs nejūtas kā viesis.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Viesnīcas Skatīt vairāk      Apartamenti       2-vietīgi numuri    Viesu nami Skatīt vairākKrogi Skatīt vairāk   Kamīnzāle    Banketu zāles un telpas svinībām    Ēdināšanas pakalpojumi Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Krievu pirts    Turku pirts    Džakuzi Skatīt vairāk   Baseini    Apkurināms kubls    Masāža, masāžas pakalpojumi Tūrisma apskates objekti    Muižas Skatīt vairāk   Seno darbarīku muzejs (Muzeji) Skatīt vairāk   Zoodārzi Atpūta pie dabas    Atpūta pie ūdens    Makšķerēšana Aktīvā atpūta    Bērnu rotaļu laukumi    Tenisa korti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 87068
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2349805


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Visi banneri