KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger

RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger

Matīsa iela 92, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67272898 - piekabes
(+371) 29998891 - piekabes
(+371) 29548818 - auto un piekabju daļas
(+371) 67295508
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Ražošanas komercfirma RUSSO - BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā. Firmai ir daudzu gadu pieredze šajā jomā. Pirmā piekabju partija tika izgatavota 1989. gadā. Piekabju centrā "RUSSO - BALT" - pārdošanā jaunas cinkotas piekabes, piekabju noma, piekabju rezerves daļas un piekabju remonts. Firma "RUSSO - BALT" ražo plašo piekabju modeļu gammu, pilnā masā no 500 līdz 3500 kg: kravas kastes ar tentiem un bez tentiem, ar plastmasas jumtiem; kvadriciklu un sniega motociklu pārvadāšanai (ar paceļamu kravas kasti); piekabes-ģeneratori pēc ģeneratora izmēriem (ar bremzēm vai bez) ūdens motociklu, laivu, kuteru, jahtu, kanoe pārvadāšanai; zirgu pārvadāšanai; furgoni; autovedēji; kabeļvedēji; ceļu tehnikas pārvadāšanai; piekabes pēc individuāliem izmēriem, vēlamā skaitā; ratiņi kvadraciklam pēc individuāliem izmēriem. Visi piekabju modeļi bija pārbaudīti uz attiecīgām normām: ANO Noteikums Nr.48 "Gaismas ierīces un signalizācija" un ANO Noteikums Nr.13 "Bremžu iekārtas" un saņēma Latvijas tipa apstiprinājuma sertifikātus. Firmas veikalā "RUSSO - BALT" plašā sortimentā ir auto rezerves daļas, piekabju detaļas, akumulatori, autoriepas, auto paklāji, eļļas, kompresori, tehniskie šķidrumi, autoķīmija, instrumenti, sakabes āķi, audio aparatūra un auto piekabes. Tiek nodrošināta rezerves daļu piegāde pēc pasūtījuma.
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAnhänger und Trailer des Autos    Autoanhänger    PKW Anhänger    Kravas kastes ar/bez tentiem mehr Details   Quad und Motorschlittenanhänger mehr Details   Wasser für Motorräder, Boote, Schnellboote, Yachten, Kanus (Bootanhänger) mehr Details   Piekabes-ģeneratori ar/bez bremzēm mehr DetailsAnhängerhaken mehr DetailsMetallkonstruktionen mehr DetailsVermietung der Anhänger Haftpflichtversicherung für Kraftfahrzeuge (MTPL)
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 96900
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 298115


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
BV Pack, SIA, Verpackung
BV Pack, SIA, VerpackungBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Dvina, Gasthaus
Dvina, GasthausNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Žuvine, Fisch Restaurant
Žuvine, Fisch RestaurantŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAWir verlegen Folien in Industrie-, Industriegebäuden, Büros, Geschäften, Hotels, Kindergärten, Schulen und anderen staatlichen Einrichtungen, Privathäusern und Wohnungen, überall wo es Glas und Glasprodukte gibt.
Visi banneri