Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Audumu Outlet, audumu veikals

Audumu Outlet, audumu veikals

Aleksandra Čaka iela 92, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 25447050
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDizaina kursi (Aizkaru dizaina kursi)Interjera priekšmeti   Dekoratīvie akmeņiMājas tekstils   Audumi un aizkari      Audumu un aizkaru vairumtirdzniecība      Audumu un aizkaru mazumtirdzniecība      Lins, lina audumi      Vilnas audumi      Satīna audumi      Flaneļa audumi      Audumi bērniem      Kokvilnas audumi   Aizkari      Aizkaru salons      Aizkaru audumi    Mēbeļu audumi   Gultas pārklāji   Interjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana   Apģērbu izgatavošana, šūšana   Paklāji      Zīda paklāji      Vilnas paklāji   Aksesuāri mājaiLogu noformējumi   Aizkaru stangas un sliedes   Dizaina izstrāde   Žalūziju izgatavošana un uzstādīšanaRokdarbi, izšūšana   Šūšanas piederumi   Tamborēšanas piederumi   Adīšanas piederumi   Diegi tamborēšanai   Pogas   Diegi   Rāvējslēdzēji   Viss izšūšanai   Adīšanas piederumi   DzijasAizkaru šūšana, modelēšana, uzstādīšanaDizaineru un interjeristu pakalpojumiZīda gultas veļa
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 65296
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1049556
Skatīt arī katalogā : Aizkaru dizaina kursi

Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Anemones, glempings
Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
Visi banneri