Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Tulku Fabrika, tulkošanas birojs

Krišjāņa Barona iela 32 - 1, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67286067
(+371) 26695222
(+371) 29642016
(+371) 67280286
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

ZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību. Ja Jums nepieciešams profesionāls rakstisks vai mutisks tulkojums no/uz angļu, vācu, spāņu vai kādu citu svešvalodu, „ZTB.LV” – ir Jūsu pareizā izvēle.

ZTB.LV garantē saviem pastāvīgajiem un potenciālajiem klientiem:

  • piesaistīto tulkotāju augstu profesionalitāti izvēlētajā jomā;
  • jebkuras sarežģītības pakāpes teksta tulkošanas kvalitāti un izpildes operativitāti;
  • optimālu attiecību „cena-kvalitāte” par tulkojumu izpildi;
  • kvalitatīvu uz klientu orientētu apkalpošanu (klientam ērta apmaksas sistēma, tulkojuma bezmaksas piegāde, elastīga atlaižu un bonusu sistēma, ērts darbalaiks bez pārtraukumiem u.c.)
  • „ZTB.LV” darbinieki ievēros visas Jūsu vēlmes un komentārus, attiecībā uz tekstu, kuru tulkošanu Jūs esat pasūtījuši, stilu un terminoloģiju. Mēs strādājam ar jebkāda formāta tekstiem. Mūsu birojā nepastāv „minimālā apjoma” jēdziens, esam gatavi Jums palīdzēt jebkura teksta apjoma tulkošanā.

    „ZTB.LV” augstu vērtē savu klientu laiku: Jūs varat pasūtīt teksta tulkojumu un saņemt gatavo darbu, neatstājot savu darba vietu vai dzīvokli –atsūtot savu pasūtījuma tekstu uz mūsu e-pastu, vai arī atnesot uz mūsu norādīto adresi. Gatavo darbu mēs nosūtīsim Jums atbilstoši pieprasījumam, nosūtot elektroniski, vai arī mūsu kurjers atbrauks uz Jūsu norādīto adresi absolūti bez maksas. Protams, Jūs vienmēr būsiet laipni gaidīti mūsu birojā, kur profesionālie konsultanti atbildēs uz visiem Jūs interesējošiem jautājumiem un nodrošinās Jūsu pasūtījuma precīzu un kvalitatīvu izpildi.

    Mēs garantējam Jūsu dokumentu pilnīgu konfidencialitāti un saglabātību.

    Kļūstot par ZTB.LV klientu, Jūs pasargāsiet sevi no nekvalitatīva tulkojuma un ietaupīsiet savu laiku un naudu!

    Video
    PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi    Tekstu tulkošana    Medicīnas tekstu tulkojumi, tulkošana       Medicīnas dokumentu tulkošana       Medicīnas izziņu tulkošana    Tulkošana, tulkojumi, tulkošanas pakalpojumi    Dokumentu tulkošana, tulkojumi    Notariāli, notāra apstiprināti tulkojumi       Zvērināta tulka pakalpojumi Tekstu rediģēšana, korektūra un ievadīšana    Gramatikas pārbaude    Ortogrāfijas pārbaude    Stilistikas pārbaude Tulkojumi vienas dienas laikā (Steidzami tulkojumi)
    Karte

    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 27763
    Meklēšanas rezultātos parādīts : 125514


    Rasu Dārzniecība, SIA
    Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
    Valteri, viesu nams
    Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
    RD Met, SIA, metālapstrāde
    RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Latrex laivas
    Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
    Lilaste, atpūtas komplekss
    Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
    Parketa grīdu pilns serviss
    Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
    Arņa Preisa keramikas darbnīca
    Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
    CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
     CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
    KMH kvadraciklu un motociklu noma
    KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
    Visi banneri