Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lībava, atpūtas centrs

Lībava, atpūtas centrs

Vecā Ostmala 29, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 26817699
(+371) 29666675
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesnīca Libava piedāvā saviem viesiem septiņus modernus, labiekārtotus numurus. Katrā no tiem ir atšķirīgs dizains un interjers. Tajos piedāvātās ērtības padarīs Jūsu uzturēšanos Liepājā patīkamu un relaksējošu. Vannas istabas ir plašas; no dažām paveras skats uz kanālu.

Restorāns Libava piedavā ēdienkarti ar plašu zivju ēdienu izlasi, kā arī ar izsmalcinātiem gaļas ēdieniem. Katru darba dienu piedāvājam arī sātīgas biznesa pusdienas. Jums īpašiem svētku mirkļiem piedāvāsim īpaši Jūsu vajadzībām izvēlētu ēdienkarti un bāra sortimentu. Vasarā iespējams baudīt mielastu vasaras terasē, Tirdzniecības kanāla malā.

Viesnīca Libava viesiem piedāvā apmeklēt pirts kompleksu, kur sauna un tvaika pirts radīs relaksējošu un tīkamu vidi un palīdz atgūt spēkus, iepriecināt sevi. Tā ir arī vieta, kur rast dvēseles mieru, jo kopā ar ķermeni atpūšas arī prāts un gars. Kamīnzālē ar senajiem ēkas akmens pamatiem un koka sijām varēsiet vienkārši atpūsties uz dīvāna ar vīna glāzi rokā un priecāties par liesmu mēlēm kamīnā vai noturēt lietišķu apspriedi kolēģu lokā.

Pirts kompleksā piedāvājam:

  • saunu;
  • tvaika pirti;
  • lielu SPA vannu;
  • dušu;
  • iespēju atpūsties un atspirdzināties kamīnzālē.

Libavas banketu un semināru zālē iespējams organizēt dažādus pasākumus ar kopējo dalībnieku skaitu līdz pat 150 personām. Šī zāle lepojas ar unikālu sienas gleznojumu, kurā redzami senās Liepājas skati. Pa logiem paveras vienreizējs skats uz Liepājas ostu. Telpas apgaismojums veidots kā zvaigžņotas debesis. Visi gaismas ķermeņi izvietoti saskaņā ar zvaigžņu reālo stāvokli pie debesjuma. Zālē ir arī skaista „vēju roze”, kas veidota no koka. Tā atspoguļo debespuses un vēju virzienus.

Pasākumu veidi:

  • semināri, konferences;
  • oficiālas pieņemšanas;
  • lietišķas tikšanās;
  • banketi;
  • greznas kāzas un laulību ceremonijas;
  • korporatīvie pasākumi.

Ziemas dārzā ar palmām un strūklaku piedāvājam baudīt nesteidzīgas brokastis, romantiskas vakariņas sveču gaismā vai rāmā gaisotnē pārrunāt ar kolēģiem vai sadarbības partneriem dienā iesākto. Ziemas dārzs ir arī lieliska vieta kopīgām vakariņām līdz 10 personām.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresViesnīcas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10260
Meklēšanas rezultātos parādīts : 48169


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A pamatdarbības veids ir saliekamu koka modeļu un kokā gravētu attēlu izgatavošana. Produkcija ir domāta gan bērniem, gan pieaugušajiem.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Visi banneri