KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Lībava, atpūtas centrs

Lībava, atpūtas centrs

Vecā Ostmala 29, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 26817699
(+371) 29666675
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Viesnīca Libava piedāvā saviem viesiem septiņus modernus, labiekārtotus numurus. Katrā no tiem ir atšķirīgs dizains un interjers. Tajos piedāvātās ērtības padarīs Jūsu uzturēšanos Liepājā patīkamu un relaksējošu. Vannas istabas ir plašas; no dažām paveras skats uz kanālu.

Restorāns Libava piedavā ēdienkarti ar plašu zivju ēdienu izlasi, kā arī ar izsmalcinātiem gaļas ēdieniem. Katru darba dienu piedāvājam arī sātīgas biznesa pusdienas. Jums īpašiem svētku mirkļiem piedāvāsim īpaši Jūsu vajadzībām izvēlētu ēdienkarti un bāra sortimentu. Vasarā iespējams baudīt mielastu vasaras terasē, Tirdzniecības kanāla malā.

Viesnīca Libava viesiem piedāvā apmeklēt pirts kompleksu, kur sauna un tvaika pirts radīs relaksējošu un tīkamu vidi un palīdz atgūt spēkus, iepriecināt sevi. Tā ir arī vieta, kur rast dvēseles mieru, jo kopā ar ķermeni atpūšas arī prāts un gars. Kamīnzālē ar senajiem ēkas akmens pamatiem un koka sijām varēsiet vienkārši atpūsties uz dīvāna ar vīna glāzi rokā un priecāties par liesmu mēlēm kamīnā vai noturēt lietišķu apspriedi kolēģu lokā.

Pirts kompleksā piedāvājam:

  • saunu;
  • tvaika pirti;
  • lielu SPA vannu;
  • dušu;
  • iespēju atpūsties un atspirdzināties kamīnzālē.

Libavas banketu un semināru zālē iespējams organizēt dažādus pasākumus ar kopējo dalībnieku skaitu līdz pat 150 personām. Šī zāle lepojas ar unikālu sienas gleznojumu, kurā redzami senās Liepājas skati. Pa logiem paveras vienreizējs skats uz Liepājas ostu. Telpas apgaismojums veidots kā zvaigžņotas debesis. Visi gaismas ķermeņi izvietoti saskaņā ar zvaigžņu reālo stāvokli pie debesjuma. Zālē ir arī skaista „vēju roze”, kas veidota no koka. Tā atspoguļo debespuses un vēju virzienus.

Pasākumu veidi:

  • semināri, konferences;
  • oficiālas pieņemšanas;
  • lietišķas tikšanās;
  • banketi;
  • greznas kāzas un laulību ceremonijas;
  • korporatīvie pasākumi.

Ziemas dārzā ar palmām un strūklaku piedāvājam baudīt nesteidzīgas brokastis, romantiskas vakariņas sveču gaismā vai rāmā gaisotnē pārrunāt ar kolēģiem vai sadarbības partneriem dienā iesākto. Ziemas dārzs ir arī lieliska vieta kopīgām vakariņām līdz 10 personām.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels in Lettland mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 10248
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 48146


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Lielkaibēni, Gasthaus
Lielkaibēni, GasthausZwei Säle mit Kaminen, Unterkunft (30 Betten). Feste bis 70 Personen, Cateringservice, Festtischdecken.
Mauriņi, Gasthaus
Mauriņi, GasthausViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Vila VAKARĖ , Gasthaus
Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Cheirons, Tierklinik - Apotheke
Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Nordmen, einkaufen
Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Visi banneri